Σήμερα ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική στου πρωτάθλημα της Τουρκίας και εδώ θα βρείτε απαραίτητο ρεπορτάζ, αλλά και εκτιμήσεις από τον Ελεύθερο Σκοπευτή.


ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ (14:00)

Παράδοση: 3-0-1 η παράδοση στα μεταξύ τους παιγνίδια, από το 2006 έως σήμερα, με γηπεδούχο την Κόνιασπορ.


Ρεπορτάζ Κόνιασπορ:

Συμπλήρωσε τρία παιγνίδια μακριά από το τρίποντο, με το τελευταίο να είναι η ήττα από τη Φενέρ. Για το συγκεκριμένο ματς, ο τεχνικός Κοτσαμάν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την άμυνα της ομάδας του. Πάντως το αρνητικό σερί πριν τη διακοπή, αποτελεί ερωτηματικό αν θα αλλάξει με την επανέναρξη.

Αγωνιστικά νέα: Αμφίβολος ο βασικός φορ Ρανγκέλο.

Bet Info: Τα τρία από τα πέντε τελευταία εντός έδρας της, εμφάνισαν 2-3 γκολ.

Ρεπορτάζ Εσκισεχίρ:

Τρεις αλλαγές προπονητών μέχρι τώρα. Απίστευτο και όμως αληθινό. Ούτε ο Καρτάλ κατάφερε να τη... βγάλει από τον πάτο της βαθμολογίας. Νέος τεχνικός ο Σαμέτ Αγιάμπα, ο οποίος αναλαμβάνει να κρατήσει, ουσιαστικά την "καυτή" πατάτα. Θα τα καταφέρει; Θα δείξει...

Αγωνιστικά νέα: Εκτός θα παραμείνει ο βασικός στόπερ Μπιρόλ, ενώ αμφίβολος είναι ο μεσοεπιθετικός Καλίφα.

Bet Info: Και τα πέντε τελευταία της εκτός έδρας ματς, ήταν no goal. Τα τέσσερα από τα πέντε, εμφάνισαν under.

Εκτίμηση: Ακόμα και ύποπτο μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς αυτές τις τιμές που κυκλοφορούν στον άσο της Κόνιασπορ. Απέναντί της θα έχει μια Εσκισεχίρ, η οποία δεν ξέρει προς τα που να κοιτάξει, καθώς από παντού έρχονται... φάπες. Προσωπικά σε αποδόσεις διπλασιασμού στη Magicbet, αγοράζω τον άσο.