Ανάλυση και προγνωστικό για την αναμέτρηση Γκιμαράες – Ριο Άβε, η οποία ρίχνει την “αυλαία” της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, απο τον Maradobet.

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ – ΡΙΟ ΑΒΕ (22:00)

  • Έδρα:Estadio D. Afonso Henriques” χωριτικότητας 30.146 θέσεων.
  • Προϊστορία: Απο το '98 Γκιμαράες και Ριο Άβε έχουν τεθεί αντιμέτωπες συνολικά 14 φορές στην έδρα της πρώτης, όπου 7 νίκες έχει πετύχει η γηπεδούχος ομάδα, 3 νίκες η φιλοξενούμενη και 4 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.

Γκιμαράες:

  • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Γκιμαράες βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 13 βαθμούς.
  • Εντός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 2 Ήττες
  • Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες προέβλεπε η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την ομώνυμη ομάδα της Γκιμαράες, η οποία συνεχίζει κάθε αγωνιστική να σημειώνει εναλλασόμενα αποτελέσματα. Οι “κατακτητές” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Μποαβίστα, σε μια αναμέτρηση όπου κάθε ομάδα είχε απο ένα ημίχρονο, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που με γκολ στο 42' πήραν πρώτοι προβάδισμα στο σκόρ με 1-0. Αν και άργησε όμως, η “απάντηση” απο πλευράς φιλοξενούμενων “ήρθε” στο 66' όπου η αναμέτρηση ισορροπήθηκε στο 1-1. Το συγκεκριμένο σκόρ έδειχνε να είναι και το τελικό αλλά η Γκιμαράες με ένα τέρμα στο 89' έκανε την ανατροπή και δίχως να αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στην γηπεδούχο ομάδα, κατέκτησε την νίκη με σκόρ 1-2.
  • Κατάσταση: Σε αρκετά μέτρια αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Sergio Conceicao, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει τρείς νίκες, δύο ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Ριο Άβε:

  • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Ριο Άβε βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 18 βαθμούς.
  • Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 1 Ήττες
  • Προηγούμενη αγωνιστική: Με ήττα ολοκλήρωσε την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Βίλα Ντο Κόντε, η οποία παρέμεινε στα “μονοπάτια” των αποτυχημένων αποτελεσμάτων για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Το “μεγάλο ποτάμι” αντιμετώπισε εντός έδρας την Μορεϊρένσε, σε μια αναμέτρηση όπου αν και είχε την υπεροχή, ένα γκολ των φιλοξενούμενων στο 48' κατάφερε να κάνει την διαφορά και να δώσει την ήττα στην Ριο Άβε με 0-1.
  • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Pedro Martins, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και τρείς ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.25 – 3.20 – 3.25 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Με μια αρκετά αμφίροπη αναμέτρηση κλείνει η 12η “στροφή” του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες, με βάση τις παραπάνω αναλύσεις, δείχνουν σε σχετικά παρόμοια αγωνιστική κατάσταση, εφόσον αμφότερες σημειώνουν εναλλασόμενα αποτελέσματα κάθε αγωνιστική. Προσωπικά θέλοντας να ρισκάρω λίγο θα επέλεγα την ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3.20 στην mybet, εφόσον και οι δύο αντίπαλοι κινούνται στα ίδια αγωνιστικά πλαίσια και αν υπάρξει νικητής αυτό πιστεύω θα κριθεί στα “σημεία”.


 

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε...!

Maradobet


Εκτός απο τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά και σε όποιο άλλο παιχνίδι,πρωτάθλημα ή και άθλημα θέλετε στις εξαιρετικές αποδόσεις της Mybet. Έχοντας τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά στα περισσότερα παιχνίδια είναι η καλύτερη για να την εξερευνήσετε. Αξίζει μια ματιά..!!!!