Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική μέρα για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα και η συνέχεια δίνεται με 4 αναμετρήσεις. Αναλύσεις και προγνωστικά απο τον Maradobet.

ΑΡΟΥΚΑ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ (18:00)

 • Έδρα:Estadio Municipal de Arouca” χωριτικότητας 5.000 θέσεων.
 • Προϊστορία: Μόνο 1 αναμέτρηση αποτελεί την προϊστορία των Αρούκα και Μποαβίστα, με γηπεδούχο την πρώτη, η οποία είχε βρεί τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Αρούκα:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Αρούκα βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 13 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 2 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Την έβδομη φετινή ισοπαλία της πέτυχε στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομώνυμη ομάδα απο την Αρούκα, η οποία παρέμεινε δίχως νίκη για ένατη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι “αρουκαουένσες” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ακαδέμικα και με γκολ των γηπεδούχων στο 12' βρέθηκαν πρώτοι πίσω στο σκόρ με 1-0. Όμως, η “απάντηση” των φιλοξενούμενων ήταν σχετικά άμεση και στο 38' ισοφάρισαν σε 1-1. Τα δύο αυτά τέρματα ήταν και τα μόνα στην αναμέτρηση, τα οποία έδωσαν στο τέλος απο έναν βαθμό και στις δύο ομάδες.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αλλά με αρνητικό πρόσιμο αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Lito Vidigal, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει έξι ισοπαλίες και δύο ήττες.

Μποαβίστα:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Μποαβίστα βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 9 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 3 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Με ήττα ολοκλήρωσε και την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Πόρτο, η οποία παρέμεινε μακριά απο τα νικηφόρα αποτελέσματα για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι “πάνθηρες” αντιμετώπισαν εντός έδρας την Γκιμαράες, σε μια μοιρασμένη αναμέτρηση όπου οι δύο ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που με γκολ στο 42' πήραν “κεφάλι” στο σκόρ με 1-0. Η φιλοξενούμενη Γκιμαράες, δίχως να επηρεαστεί απο το γκολ, στο 66' κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 και ενώ όλα έδειχναν να καταλήγουν ισόπαλα, στο 89' οι φιλοξενούμενοι “ξαναχτύπησαν” κάνοντας το 1-2 και δίχως να αφήσουν πολλά περιθώρια αντίδρασης, έδωσαν την ήττα στην Μποαβίστα.
 • Κατάσταση: Σε κακή αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Erwin Sanchez, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει μόνο μια νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.10 – 3.10 – 3.80 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Αρκετά αμφίρροπη αναμένεται η συγκεκριμένη αναμέτρηση. Όπως φαίνεται και παραπάνω, οι Αρούκα και Μποαβίστα δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική τους κατάσταση, “πράγμα” που επιβεβαιώνεται απο τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τους και που κάνει δύσκολη κάποια επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Προσωπικά, αν και με βάση τα έξι και επτά under των Αρούκα και Μποαβίστα αντίστοιχα στους οχτώ τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος στην αναμέτρηση προβλέπεται να μην σημειωθούν πολλά τέρματα, αλλά δίχως να θέλω να ρισκάρω θα πάω ΠΑΣΟ.


ΕΣΤΟΡΙΛ – ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ (18:00)

 • Έδρα:Estadio Antonio Coimbra da Mota” χωριτικότητας 8.000 θέσεων.
 • Προϊστορία: Συνολικά Εστορίλ και Νασιονάλ Μαδέϊρα έχουν βρεθεί αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης 4 φορές, στις οποίες και στις 4 νικήτρια έχει αναδειχθεί η γηπεδούχος ομάδα.

Εστορίλ:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Εστορίλ βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 14 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 0 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Δίχως νίκη παρέμεινε και στην 11η “στροφή” του πρωταθλήματος η ομώνυμη ομάδα της Εστορίλ, η οποία συνεχίζει στα “μονοπάτια” των αποτυχημένων αποτελεσμάτων για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Τα “καναρίνια” υποδέχθηκαν εκτός έδρας την Πάκος Φερέϊρα, σε ένα παιχνίδι όπου αν και είχαν “ελαφριά” υπεροχή, ένα γκολ των γηπεδούχων στο 40' και άλλο ένα στο 83' φάνηκαν αρκετά για να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων και να δώσουν την ήττα στην Εστορίλ με 2-0.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το σύνολο του Hugo Leal, το οποίο στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει πετύχει τρείς νίκες, δύο ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Νασιονάλ Μαδέϊρα:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Νασιονάλ Μαδέϊρα βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 14 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 5 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Τις νίκες της “ζευγάρωσε” στην 11η “στροφή” του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Φουνσάλ, η οποία συνεχίζει την παρουσία της στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι “ασπρόμαυροι” υποδέχθηκαν εντός έδρας την Μαρίτιμο, στο ντέρμπι της Μαδέϊρα, και με γκολ στο 15' πήραν πρώτοι προβάδισμα στο σκόρ με 1-0. Αν και άργησε όμως, η αντίδραση της φιλοξενούμενης Μαρίτιμο “ήρθε” στο 44' όπου και έγινε η ισοφάριση και το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νασιονάλ Μαδέϊρα “ανέβασε στροφές” και έχοντας την υπεροχή, με ένα γκολ στο 60' και άλλο ένα στο 80' δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, κατακτώντας την νίκη με το τελικό 3-1.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το σύνολο του Manuel Machado, το οποίο στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει πετύχει τρείς νίκες, δύο ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.25 – 3.30 – 3.20 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Με βάση τις παραπάνω αναλύσεις, οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται σε σχετικά παρόμοια αγωνιστική κατάσταση εφόσον και οι δύο κυμαίνονται στα ίδια αγωνιστικά πλαίσια. Όμως, η ομάδα που έχει στο συγκεκριμένο παιχνίδι ένα μικρό αβαντάζ είναι η γηπεδούχος Εστορίλ. Τα “καναρίνια” σε πέντε εντός έδρας αναμετρήσεις έχουν σημειώσει τρείς νίκες και δύο ισοπαλίες δίχως να δεχθούν κάποια ήττα. Το συγκεκριμένο “κατόρθωμα” θεωρείται ως αβαντάζ εφόσον η φιλοξενούμενη Νασιονάλ Μαδέϊρα δείχνει ότι τα εκτός έδρας δεν της “ταιριάζουν”, διότι σε έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει σημειώσει μια νίκη και πέντε ήττες. Με γενικό συμπέρασμα όλων των παραπάνω και με βάση την προϊστορία των δύο ομάδων, θα καταλήξω στον ΆΣΣΟ στο 2.25 στην mybet.


ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΤΟΝΤΕΛΑ (18:00)

 • Έδρα:Estadio da Madeira” χωριτικότητας 5.142 θέσεων.
 • Προϊστορία: Απο 3 αναμετρήσεις αποτελείται η προϊστορία των Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα και Τοντέλα, στην έδρα της πρώτης, όπου 1 νίκη έχει σημειώσει η γηπεδούχος ομάδα και 2 νίκες η φιλοξενούμενη.

Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος ομάδα της Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 7 βαθμούς και μια αγωνιστική λιγότερη απο τις υπόλοιπες ομάδες.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 2 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Ακόμη μια ήττα “πρόσθεσε” στο φετινό ενεργητικό της στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Φουνσάλ, η οποία παρέμεινε στα “μονοπάτια” των αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Οι “ενωσίτες” φιλοξένησαν μεσοβδόμαδα την Πόρτο, σε μια αναμέτρηση όπου δίχως να καταφέρουν να περιορίσουν τους φιλοξενούμενους, με τρία γκολ στο πρώτο και άλλο ένα στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκαν και την ήττα με 0-4.
 • Κατάσταση: Σε κακή αγωνιστική κατάσταση φαίνεται το συγκρότημα του Norton de Matos, το οποίο έχοντας δημιουργήσει ένα σερί μη νικηφόρων αποτελεσμάτων, στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές “μετράει” τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Τοντέλα:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη ομάδα της Τοντέλα βρίσκεται στην 18η και τελευταία θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 5 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 0 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 4 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Την όγδοη φετινή και μέχρι στιγμής ήττα της πέτυχε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Τοντέλα, η οποία παραμένει δίχως νίκη απο την 3η αγωνιστική της Πριμέϊρα Λίγκα. Οι “κιτρινοπράσινοι” φιλοξένησαν την Πόρτο, σε μια αναμέτρηση όπου δίχως να έχουν την αντίσταση στην φιλοξενούμενη ομάδα, δεχόμενοι ένα γκολ στο 28' δέχθηκαν και την ήττα με σκόρ 0-1.
 • Κατάσταση: Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση φαίνεται το συγκρότημα του Rui Bento, το οποίο στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος “μετράει” δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.10 – 3.15 – 3.70 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Σε “ρηχά νερά” φαίνεται να κινούνται οι δύο νεοφώτιστες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας, “πράγμα” που επιβεβαιώνεται απο τα συνεχόμενα αρνητικά τους αποτελέσματα. Όμως, αν και δύσκολο να επιλεγεί, προσωπικά θα καταλήξω στον ΆΣΣΟ στο 2.10 στην mybet διότι αναμένω η έδρα της Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα να κάνει την διαφορά στην αναμέτρηση και να της χαρίσει τους τρείς βαθμούς της νίκης.


ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ (19:00)

 • Έδρα:Parque de Jogos Comendador Joaquim de Almeida Freitas” χωριτικότητας 6.100 θέσεων.
 • Προϊστορία: 6 αναμετρήσεις “μετράνε” οι Μορεϊρένσε και Μπράγκα, στην έδρα της πρώτης, όπου 1 νίκη έχει η γηπεδούχος ομάδα, 3 η φιλοξενούμενη και 2 φορές οι δύο αντίπαλοι έχουν καταλήξει ισόπαλοι.

Μορεϊρένσε:

 • Βαθμολογική θέση: Η Μορεϊρένσε βρίσκεται στην 14η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 10 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 2 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Την μόλις δεύτερη νίκη της σημείωσε στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα απο την Μορέϊρα Ντε Κονέγκος, η οποία συνέχισε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ρίο Άβε, σε ένα παιχνίδι όπου αν και δεν είχαν την υπεροχή, με ένα γκολ στο 48' κατάφεραν να κάνουν την διαφορά και να κατακτήσουν την νίκη με 0-1.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση δείχνει η ομάδα του Miguel Leal, η οποία στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα έχει σημειώσει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Μπράγκα:

 • Βαθμολογική θέση: Η Μπράγκα βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 20 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 2 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στις ήττες προέβλεπε η τελευταία αγωνιστική για την ομώνυμη ομάδα απο την Μπράγκα, η οποία “έσπασε” το αήττητο σερί των έξι προηγούμενη αγωνιστικών. Οι “αρχιεπίσκοποι” αντιμετώπισαν εντός έδρας την Μπενφίκα, σε ένα παιχνίδι όπου αν και είχαν την απόλυτη υπεροχή, ένα δικό τους αυτογκόλ στο 3' και ένα γκολ των φιλοξενούμενων στο 11' δεν βρήκαν ποτέ “απάντηση”, δίνοντας έτσι την ήττα στην Μπράγκα με 0-2.
 • Κατάσταση: Αν και επέστρεψε στις ήττες, η ομάδα του Paulo Fonseca δείχνει σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, εφόσον στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Σετ αποδόσεων: 5.50 – 3.40 – 1.70 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Απο την μια πλευρά, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχουμε την μέτρια και γηπεδούχο Μορεϊρένσε και απο την άλλη πλευρά έχουμε την πολύ καλή και φιλοξενούμενη Μπράγκα. Η παραπάνω πρόταση αντικατροπτρίζει απόλυτα την αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων, με την φιλοξενούμενη Μπράγκα να κάνει την διαφορά, αν και έχει αγωνιστική δράση την ερχόμενη Πέμπτη για το Europa League, στο οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεμσού. Έτσι, δίχως να πάω κόντρα στα φαβορί, θα επιλέξω το ΔΙΠΛΟ στο 1.70 στην mybet.


Συνοπτικά:

Αρούκα – Μποαβίστα: NO BET

Εστορίλ – Νασιονάλ Μαδέϊρα: ΆΣΣΟΣ 2.25

Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα – Τοντέλα: ΆΣΣΟΣ 2.10

Μορεϊρένσε – Μπράγκα: ΔΙΠΛΟ 1.70


Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε...!

Maradobet


Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των δώρων και γι'αυτό η Mybet δίνει την δικιά της Χριστουγεννιάτικη προσφορά με την XmasCard, με την οποία μπορεί να βρεθείτε σε ένα ονειρεμένο ταξίδι στον Ευρωπαϊκό τελικό του Παρισιού.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκπληκτική προσφορά μπορείτε να πατήσετε ΕΔΩ...!