Αναλύσεις και προγνωστικά για τις 3 αναμετρήσεις, οι οποίες συνεχίζουν για τρίτη συνεχόμενη μέρα την 11η αγωνιστική της Πορτογαλίας, απο τον Maradobet.

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΑΡΟΥΚΑ (18:00)

 • Έδρα:Estadio Cidade de Coimbra” χωριτικότητας 30.210 θέσεων.
 • Προϊστορία: Συνολικά 5 φορές Ακαδέμικα και Αρούκα έχουν τεθεί αντιμέτωπες στην έδρα της πρώτης, όπου 3 φορές οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει ισόπαλες και 2 φορές έχει αναδειχθεί νικήτρια η φιλοξενούμενη ομάδα.

Ακαδέμικα:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Ακαδέμικα βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 6 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 3 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Με ισοπαλία ολοκλήρωσε την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Κοϊμπρα, η οποία παρέμεινε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική δίχως νίκη. Οι “μαθητές” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Εστορίλ σε μια αναμέτρηση όπου δίχως να έχουν την υπεροχή, βρέθηκαν και πρώτοι πίσω στο σκόρ με γκολ των γηπεδούχων στο 35', όπου και έγινε το 1-0. Ενώ όμως όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα ήταν οι νικητές, η φιλοξενούμενη Ακαδέμικα με γκολ στο 71' ισοφάρισε σε 1-1, κάνοντας την έκπληξη, και δίχως να σημειωθεί κάτι άλλο στην συνέχεια μοίρασε τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.
 • Κατάσταση: Σε κακή αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Filipe Gouveia, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει μια νίκη, τρείς ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Αρούκα:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Αρούκα βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 12 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 0 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Το σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων επέκτεινε στην 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομώνυμη ομάδα της Αρούκα, η οποία αγνοεί εδώ και οχτώ αγωνιστικές την “χαρά” της νίκης. Οι “αρουκαουένσες” αντιμετώπισαν εντός έδρας την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε μια αναμέτρηση όπου αν και είχαν παθητικό ρόλο, ζόρισαν αρκετά τους φιλοξενούμενους αλλά με γκολ στο 90' δέχθηκαν την ήττα με σκόρ 0-1.
 • Κατάσταση: Σε αρκετά κακή αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Lito Vidigal, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει έξι ισοπαλίες και δύο ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.55 – 3.00 – 3.00 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Με αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση ξεκινάει και η τρίτη αγωνιστική μέρα της Πριμέϊρα Λίγκα. Όπως φαίνεται και στις παραπάνω αναλύσεις, οι δύο αντίπαλοι φαίνονται σε ξακάθαρη κακή αγωνιστική κατάσταση, “πράγμα” που επιβεβαιώνεται και απο τα συνεχόμενα αρνητικά τους αποτελέσματα. Επειδή λοιπόν ούτε η κακή Ακαδέμικα αλλά ούτε και η κακή Αρούκα δεν φαντάζουν ικανές έτσι ώστε να κάνουν την διαφορά στην αναμέτρηση και να κατακτήσουν την νίκη, θα επιλέξω με σχετικό ρίσκο την ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3.00 στην mybet.


ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ (18:00)

 • Έδρα:Estadio do Rio Ave FC” χωριτικότητας 12.820 θέσεων.
 • Προϊστορία: Συνολικά 6 αναμετρήσεις απαρτίζουν την προϊστορία των Ριο Άβε και Μορεϊρένσε στην έδρα της πρώτης, όπου απο 2 νίκες έχουν σημειώσει οι δύο ομάδες και 2 φορές έχουν καταλήξει ισόπαλες.

Ριο Άβε:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Ριο Άβε βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 18 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 1 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στις ήττες προέβλεπε η 10η “στροφή” του πρωταθλήματος για την ομάδα απο την Βίλα Ντο Κόντε, η οποία “έσπασε” με αυτόν τον τρόπο το σερί πέντε αήττητων αποτελεσμάτων. Το “μεγάλο ποτάμι” υποδέχθηκε εκτός έδρας την Μαρίτιμο, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είχαν απο ένα ημίχρονο, αλλά όμως εκείνο ήταν που με δύο γκολ των γηπεδούχων σε διάστημα πέντε λεπτών βρέθηκε πρώτο πίσω στο σκόρ με 2-0. Η “απάντηση” της φιλοξενούμενης Άβε ήρθε στο 66', όπου και μείωσε σε 2-1 αλλά οι γηπεδούχοι βρήκαν πάλι το τρόπο να σκοράρουν και στο 71' πέτυχαν το 3-1. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν μετά ήταν να μειώσουν στο 82' και να διαμορφώσουν το τελικό 3-2.
 • Κατάσταση: Αν και επέστρεψε στις ήττες, το σύνολο του Pedro Martins βρίσκεται σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση, εφόσον στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει πετύχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Μορεϊρένσε:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Μορεϊρένσε βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 7 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 0 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 3 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: “Στόπ” στο σερί αποτυχημένων αποτελεσμάτων έβαλε στην 10η “στροφή” του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Μορέϊρα Ντε Κονέγκος, η οποία πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά απο εννέα αγωνιστικές. Οι “πράσινοι” υποδέχθηκαν εντός έδρας την Πάκος Φερέϊρα, σε ένα παιχνίδι όπου δίχως να έχουν την υπεροχή αλλά με ένα γκολ σε 21' και 87' κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της αντίπαλης ομάδας και να κατακτήσουν την νίκη με σκόρ 2-0.
 • Κατάσταση: Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το σύνολο του Miguel Leal, το οποίο στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει πετύχει μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Σετ αποδόσεων: 1.85 – 3.25 – 4.65 το σετ αποδόσεων στην mybet

Εκτίμηση: Με βάση τις παραπάνω αναλύσεις, η γηπεδούχος και σε αρκετά καλή αγωνιστική φόρμα Ριο Άβε θα φιλοξενήσει στην έδρα της, όπου σε πέντε αναμετρήσεις έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, την κακή αγωνιστικά Μορεϊρένσε. Η παραπάνω πρόταση αντικατροπτρίζει πλήρως την κατάσταση των δύο ομάδων και παράλληλα βοηθάει στην επιβεβαίωση για ποντάρισμα στον ΆΣΣΟ στο 1.85 στην mybet.


ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ – ΕΣΤΟΡΙΛ (21:15)

 • Έδρα:Estadio Capital do Movel” χωριτικότητας 5.250 θέσεων.
 • Προϊστορία: 5 αναμετρήσεις αποτελούν την προϊστορία των Πάκος Φερέϊρα και Εστορίλ, με γηπεδούχο την πρώτη, όπου 2 νίκες έχει σημειώσει η γηπεδούχος ομάδα, μόνο 1 νίκη η φιλοξενούμενη και 2 φορές οι δύο αντίπαλοι έχουν καταλήξει σε ισόπαλο σκόρ.

Πάκος Φερέϊρα:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος ομάδα της Πάκος Φερέϊρα βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 14 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 2 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Τις ήττες της “ζευγάρωσε” στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομώνυμη ομάδα της Πάκος Φερέϊρα, η οποία συνεχίζει την παρουσία της στις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι “κάστορες” φιλοξενήθηκαν απο την Μορεϊρένσε, σε μια αναμέτρηση όπου ενώ είχαν μια “ελαφριά” υπεροχή, ένα γκολ των γηπεδούχων στο 21' και άλλο ένα στο 87' κατάφεραν να κρίνουν την αναμέτρηση και να δώσουν την ήττα στην φιλοξενούμενη ομάδα με σκόρ 2-0.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το συγκρότημα του Jorge Simao, το οποίο στις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του για το πρωτάθλημα “μετράει” τρείς νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Εστορίλ:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη ομάδα της Εστορίλ βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 14 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 4 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Σε ακόμη μια απώλεια βαθμών υπέπεσε στην προηγούμενη αγωνιστική η ομώνυμη ομάδα της Εστορίλ, η οποία παρέμεινε μακριά απο τα νικηφόρα αποτελέσματα για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική. Τα “καναρίνια” φιλοξένησαν την Ακαδέμικα και έχοντας ενεργητικό ρόλο στην αναμέτρηση, με γκολ στο 35' πήραν πρώτα προβάδισμα στο σκόρ με 1-0. Το συγκεκριμένο σκόρ έδειχνε να μένει μέχρι το τέλος, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα, κάνοντας την έκπληξη, στο 71' ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο δίχως να αλλάξει κάτι στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, ήταν και το τελικό σκόρ.
 • Κατάσταση: Σε αρκετά μέτρια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το συγκρότημα του Hugo Leal, το οποίο στις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του για το πρωτάθλημα “μετράει” τρείς νίκες, δύο ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.20 – 3.10 – 3.50 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Αρκετά αμφίρροπη παρουσιάζεται η συγκεκριμένη αναμέτρηση, εφόσον όπως φαίνεται και παραπάνω καμία δεν διανύει την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, με αποτέλεσμα η επιλογή του νικητή να είναι αρκετά δύσκολα. Ρίχοντας όμως το “βάρος” και στις άλλες επιλογές, προσωπικά δεν θα θελήσω να ρισκάρω στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και γι'αυτό θα επιλέξω το ΠΑΣΟ.


Συνοπτικά:

Ακαδέμικα – Αρούκα: ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3.00

Ριο Άβε – Μορεϊρένσε: ΆΣΣΟΣ 1.85

Πάκος Φερέϊρα – Εστορίλ: NO BET


Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε...!

Maradobet


Εκτός απο τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά και σε όποιο άλλο παιχνίδι,πρωτάθλημα ή και άθλημα θέλετε στις εξαιρετικές αποδόσεις της Mybet. Έχοντας τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά στα περισσότερα παιχνίδια είναι η καλύτερη για να την εξερευνήσετε. Αξίζει μια ματιά..!!!!