Αναλύσεις και προγνωστικά για τις 3 αναμετρήσεις οι οποίες συνεχίζουν την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας απο τον Maradobet.

ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ – ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΔΑΔ ΜΑΔΕΪΡΑ (19:00)

 • Έδρα:Estadio do Bonfim” χωριτικότητας 18.692 θέσεων.
 • Προϊστορία: Μόνο 1 αναμέτρηση αποτελεί την προϊστορία των Σετουμπάλ και Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα στην έδρα της πρώτης, όπου οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκόρ 0-0.

Σετουμπάλ:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Σετουμπάλ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 14 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 0 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Με ήττα ολοκλήρωσε την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Σετουμπάλ, η οποία παρέμεινε δίχως νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι “παλιοί κύριοι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Πόρτο σε μια αναμέτρηση όπου δίχως να καταφέρουν να περιορίσουν μέχρι τέλους τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατείχαν την υπεροχή καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεχόμενοι ένα γκολ στο 70' και άλλο ένα στο 84', δέχθηκαν και την ήττα με 2-0.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Quim Machado, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 6 βαθμούς και δύο αγωνιστικές λιγότερες απο τις υπόλοιπες ομάδες.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 0 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 3 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Ακόμη μια ήττα “πρόσθεσε” στο αρνητικό σερί που έχει δημιουργήσει στις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα απο την Φουνσάλ, η οποία παρέμεινε δίχως νίκη για έβδομη σερί αγωνιστική. Οι “ενωσίτες” αντιμετώπισαν εντός έδρας την Μπράγκα σε μια αναμέτρηση όπου οι φιλοξενούμενοι κατείχαν την υπεροχή και με ένα γκολ στο 63' κατάφεραν να κάνουν την διαφορά και παράλληλα να δώσουν την ήττα στην Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα με σκόρ 0-1.
 • Κατάσταση: Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Norton de Matos, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει μια μόνο νίκη, τρείς ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Σετ αποδόσεων: 1.90 – 3.20 – 4.50 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Όπως φαίνεται και στις παραπάνω αναλύσεις, Σετουμπάλ και Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα δεν βρίσκονται και στην καλύτερη αγωνιστική τους φόρμα, με αποτέλεσμα η πρώτη αναμέτρηση του Σαββάτου να προβλέπεται σχετικά αμφίρροπη. Θα επιλέξω να ποντάρω στον ΆΣΣΟ στο 1.90 στην mybet, διότι αν και περιμένω μια “κλειστή” αναμέτρηση και απο τις δύο ομάδες, η γηπεδούχος και αήττητη στην έδρα της Σετουμπάλ δείχνει ένα “βήμα” πιο κοντά στην νίκη εφόσον η φιλοξενούμενη Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα με τρείς ήττες και μια ισοπαλία εκτός έδρας δύσκολα θα καταφέρει κάτι αξιόλογο στο παιχνίδι.


ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ (20:30)

 • Έδρα:Estadio do Bessa” χωριτικότητας 28.263 θέσεων.
 • Προϊστορία: Απο το '98, η Μποαβίστα έχει φιλοξενήσει συνολικά 12 φορές στην έδρα της την Γκιμαράες, όπου 8 νίκες έχει σημειώσει η γηπεδούχος ομάδα, 1 νίκη η φιλοξενούμενη και 3 φορές οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει σε ισόπαλο σκόρ.

Μποαβίστα:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Μποαβίστα βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 9 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 2 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Σε ακόμη μια ήττα υπέπεσε στην 10η “στροφή” του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Πόρτο, η οποία συνέχισε για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική δίχως νίκη. Οι “πάνθηρες” υποδέχθηκαν εκτός έδρας την Μπενφίκα και δίχως να καταφέρουν να κοντράρουν τους γηπεδούχους, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο δέχθηκαν και την ήττα με σκόρ 2-0.
 • Κατάσταση: Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το σύνολο του Petit, το οποίο στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές έχει πετύχει μόνο μια νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Γκιμαράες:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Γκιμαράες βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 10 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 2 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα προέβλεπε η 10η “στροφή” του πρωταθλήματος για την ομώνυμη ομάδα της Γκιμαράες, η οποία συνεχίζει την παρουσία της στις μικρομεσαίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι “κατακτητές” υποδέχθηκαν εντός έδρας την Νασιονάλ Μαδέϊρα, όπου ένα γκολ των φιλοξενούμενων στο 36' φάνηκε αρκετό να “χωρίσει” τις δύο ομάδες και να δώσει την ήττα στην Γκιμαράες με 0-1.
 • Κατάσταση: Σε σχετικά κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το σύνολο του Sergio Conceicao, το οποίο στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές έχει πετύχει δύο νίκες, τρείς ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.50 – 3.00 – 3.10 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Με βάση τις παραπάνω αναλύσεις, οι δύο ομάδες φαίνονται ξεκάθαρα πως διανύουν μια κακή αγωνιστική φόρμα και αυτό επιβεβαιώνεται απο τα συνεχόμενη αρνητικά τους αποτελέσματα. Προσωπικά, τέτοιες αναμετρήσεις είναι αμφίρροπες και δεν θα θελήσω να ρισκάρω σε κάποιο σημείο τους, με αποτέλεσμα να απέχω απο την συγκεκριμένη αναμέτρηση, οπότε NO BET.


ΤΟΝΤΕΛΑ – ΠΟΡΤΟ (22:45)

 • Έδρα:Estadio Joao Cardoso” χωριτικότητας 3.000 θέσεων.
 • Προϊστορία: Οι δύο αποψινοί αντίπαλοι δεν έχουν βρεθεί ποτέ ξανά αντιμέτωποι με γηπεδούχο την Τοντέλα, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη αναμέτρηση να είναι και η “παρθενική” τους.

Τοντέλα:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος ομάδα της Τοντέλα βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 5 μόλις βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 3 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Το αρνητικό της σερί επέκτεινε στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Τοντέλα, η οποία καθηλώθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι “κιτρινοπράσινοι” φιλοξενήθηκαν απο την Μπελενένσες και δεχόμενοι γκολ στο 20' βρέθηκαν πρώτοι πίσω στο σκόρ με 1-0. “Απάντηση” απο πλευράς φιλοξενούμενων στο συγκεκριμένο τέρμα δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα η γηπεδούχος ομάδα να φτάσει και σε δεύτερο γκολ στο παιχνίδι, κάνοντας στο 72' το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η φιλοξενούμενη Τοντέλα ήταν απλά να μειώσει στο 86' και να διαμορφώσει το τελικό 2-1.
 • Κατάσταση: Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση φαίνεται το συγκρότημα του Rui Bento, το οποίο στις οχτώ πρόσφατες αναμετρήσεις του για το πρωτάθλημα “μετράει” μια νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Πόρτο:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη ομάδα της Πόρτο βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 21 βαθμούς και μια αγωνιστική λιγότερη απο τις υπόλοιπες ομάδες.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 0 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Αήττητη παρέμεινε και στην προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Πόρτο, η οποία σημείωσε την 6η νίκη της στην φετινή Πριμέϊρα Λίγκα. Οι “δράκοι” φιλοξένησαν εντός έδρας την Σετουμπάλ, σε ένα παιχνίδι όπου έχοντας την απόλυτη υπεροχή με δύο τέρματα σε 70' και 84' δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στην φιλοξενούμενη ομάδα και κατέκτησαν την νίκη με σκόρ 2-0.
 • Κατάσταση: Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση φαίνεται το συγκρότημα του Julen Lopetegui, το οποίο στις οχτώ πρόσφατες αναμετρήσεις του για το πρωτάθλημα “μετράει” πέντε νίκες και τρείς ισοπαλίες.

Σετ αποδόσεων: 20.00 – 6.00 – 1.18 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Απόλυτο και ξεκάθαρο φαβορί για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η φιλοξενούμενη Πόρτο, εφόσον το σενάριο νίκης της Τοντέλα ή έστω και ισοπαλίας φαντάζει αρκετά δύσκολο. Πρώτη επιλογή ήταν ξεκάθαρα το διπλό αλλά με απόδοση 1.18 δεν με ικανοποιεί στοιχηματικά, αλλά θα προσθέσω και το over 2.5 έτσι ώστε να καταλήξω στο ΔΙΠΛΟ και OVER 2.5 σε απόδοση 1.80 στην mybet, διότι αναμένω άνετη νίκη των φιλοξενούμενων και “ξεμπούκωμα” της επιθετικής τους γραμμής.


Συνοπτικά:

Σετουμπάλ – Ουνιβερσιδάδ Μαδέϊρα: ΆΣΣΟΣ 1.90

Μποαβίστα – Γκιμαράες: NO BET

Τοντέλα – Πόρτο: ΔΙΠΛΟ και OVER 2.5 1.80


Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε..!

Maradobet


Εκτός απο τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά και σε όποιο άλλο παιχνίδι,πρωτάθλημα ή και άθλημα θέλετε στις εξαιρετικές αποδόσεις της Mybet. Έχοντας τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά στα περισσότερα παιχνίδια είναι η καλύτερη για να την εξερευνήσετε. Αξίζει μια ματιά..!!!!