Δεύτερη αγωνιστική μέρα για την Πριμέϊρα Λίγκα και η συνέχεια δίνεται με 2 αναμετρήσεις. Αναλύσεις και προγνωστικά απο τον Maradobet.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ (20:30)

 • Έδρα:Estadio da Luz” χωριτικότητας 65.647 θέσεων.
 • Προϊστορία: Απο το 2001, Μπενφίκα και Πάκος Φερέϊρα έχουν βρεθεί αντίπαλες στην έδρα της πρώτης συνολικά 17 φορές, όπου 15 νίκες έχει κατακτήσει η γηπεδούχος ομάδα και 2 φορές οι δύο αντίπαλοι έχουν καταλήξει ισόπαλοι.

Μπενφίκα:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Μπενφίκα βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 9 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 0 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Στην δεύτερη φετινή της ήττα υπέπεσε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Λισαβόνα, η οποία έχασε “έδαφος” για τις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας. Οι “αετοί” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Πόρτο, σε μια αναμέτρηση όπου άντεξαν 85' λεπτά μέχρι οι γηπεδούχοι να πετύχουν το 1-0 και δίχως να αφήσουν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, τους έδωσαν την ήττα με 1-0.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Rui Vitoria, η οποία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει σημειώσει τρείς νίκες και δύο ήττες.

Πάκος Φερέϊρα:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Πάκος Φερέϊρα βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 8 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 1 Ισοπαλίες – 0 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Την πρώτη ήττα της σημείωσε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομώνυμη ομάδα απο την Πάκος Φερέϊρα, η οποία ήττα ήταν και η πρώτη στην έδρα της. Οι “κάστορες” αντιμετώπισαν εντός έδρας την Ριο Άβε, σε μια αναμέτρηση όπου αν και είχαν την κατοχή της μπάλας, οι φιλοξενούμενοι είχαν την αποτελεσματικότητα και με δύο τέρματα στο πρώτο και άλλο ένα στο δεύτερο ημίχρονο, έδωσαν την ήττα στην Πάκος Φερέϊρα με 0-3.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Jorge Simao, η οποία στις πέντε αγωνιστικές έχει σημειώσει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα.

Σετ αποδόσεων: 1.27 – 5.40 – 11.00 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Όπως φαίνεται στις παραπάνω αναλύσεις και παράλληλα στα αποτελέσματα τους, οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα. Όμως, η γηπεδούχος Μπενφίκα είναι δίχως καμία αμφιβολία το φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και η φιλοξενούμενη Πάκος Φερέϊρα δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει τα αγωνιστικά δεδομένα. Το αρχικό μου προβάδισμα ήταν ο άσσος αλλά το 1.27 δεν ικανοποιεί καθόλου στοιχηματικά και γι'αυτό θα κινηθώ στα γκολ και θα επιλέξω το OVER 2.5 στο 1.75 στην mybet, διότι αναμένω τέρματα στην αναμέτρηση, κυρίως απο πλευράς Μπενφίκα, η οποία μετά την ήττα απο την Πόρτο θα θελήσει να “ξεσπάσει” σε κάποιον.


ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ (22:45)

 • Έδρα:Estadio do Bessa” χωριτικότητας 28.263 θέσεων.
 • Προϊστορία: Ξεκινώντας την προϊστορία απο το 1998, η Μποαβίστα έχει φιλοξενήσει 12 φορές στην έδρα της την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου 3 αναμετρήσεις έχουν βρεί νικητές τους γηπεδούχους, 5 αναμετρήσεις έχουν βρεί νικητές τους φιλοξενούμενους και 4 αναμετρήσεις έχουν βρεί τις δύο ομάδες ισόπαλες.

Μποαβίστα:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Μποαβίστα βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 7 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 1 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Με νίκη ολοκλήρωσε την προηγούμενη αγωνιστική της Πριμέϊρα Λίγκα η ομάδα απο την Πόρτο, η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά απο δύο συνεχόμενες ήττες. Οι “πάνθηρες” υποδέχθηκαν εκτός έδρας την Ακαδέμικα και ξεκινώντας δυναμικά στην αναμέτρηση, με γκολ μόλις στο 1ο λεπτό, πήραν πρώτοι προβάδισμα στο σκόρ με 0-1. Η γηπεδούχος ομάδα, αν και είχε την υπεροχή, δεν κατάφερε να “απαντήσει” στο γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν στο 87' να “διπλασιάσουν” τα τέρματα τους και να κατακτήσουν την νίκη με το τελικό 0-2.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση φαίνεται το σύνολο του Petit, το οποίο στις πρώτες πέντε αναμετρήσεις του πρωταθλήματος έχει πετύχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 13 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 0 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Το αήττητο σερί της επέκτεινε στην προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα απο την Λισαβόνα, η οποία “σκαρφάλωσε” στην “κορυφή” της βαθμολογίας, έχοντας “συγκάτοικο” και την ομάδα της Πόρτο. Τα “λιοντάρια” υποδέχθηκαν εντός έδρας την Νασιονάλ Μαδέϊρα, όπου χρειάστηκαν 85' λεπτά για να καταφέρουν να “σπάσουν” την άμυνα των φιλοξενούμενων και στο τέλος να κατακτήσουν την νίκη με 1-0.
 • Κατάσταση: Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση φαίνεται το σύνολο του Jorge Jesus, το οποίο δίχως να έχει σημειώσει ήττα μέχρι στιγμής, σε πέντε αναμετρήσεις έχει πετύχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Σετ αποδόσεων: 10.00 – 4.75 – 1.33 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Ρίχνοντας μια πρόχειρη “ματιά” στις παραπάνω αναλύσεις, δίχως καμία αμφιβολία η φιλοξενούμενη Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσιάζεται ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και δύσκολα η γηπεδούχος Μποαβίστα να καταφέρει κάτι αξιόλογο απο αυτήν την “μονομαχία”. Όμως, έχοντας το διπλό σε χαμηλά ποσοστά, επόμενη λύση φαντάζουν τα γκολ και το OVER 2.5 στο 1.95 στην mybet, εφόσον αν και αναμένω νίκη των φιλοξενούμενων αναμένω και τέρματα στο παιχνίδι, κυρίως απο πλευράς Σπόρτινγκ.


Εκτός απο τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά και σε όποιο άλλο παιχνίδι,πρωτάθλημα ή και άθλημα θέλετε στις εξαιρετικές αποδόσεις της Mybet. Έχοντας τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά στα περισσότερα παιχνίδια είναι η καλύτερη για να την εξερευνήσετε. Αξίζει μια ματιά..!!!!