Ανάλυση και προγνωστικό για την αναμέτρηση Ακαδέμικα – Μπελενένσες, η οποία ρίχνει την “αυλαία” της 13ης αγωνιστικής της Πορτογαλίας, απο τον Maradobet.

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ (22:00)

  • Έδρα:Estadio Cidade de Coimbra” χωριτικότητας 30.210 θέσεων.
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις των Ακαδέμικα και Μπελενένσες, στην έδρα της πρώτης, 3 νίκες έχει σημειώσει η γηπεδούχος ομάδα, μόνο 2 η φιλοξενούμενη και 5 φορές οι δύο αντίπαλοι έχουν καταλήξει σε ισόπαλο σκόρ.

Ακαδέμικα:

  • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Ακαδέμικα βρίσκεται στην 17η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας 7 βαθμούς.
  • Εντός έδρας ρεκόρ: 1 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 3 Ήττες
  • Προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη μια απώλεια βαθμών συνέχισε και στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Κοϊμπρα, η οποία παρέμεινε δίχως νίκη για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Οι “μαθητές” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Μπενφίκα και δίχως να καταφέρουν να περιορίσουν τους γηπεδούχους, δεχόμενοι ένα γκολ στο πρώτο και άλλα δύο στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκαν και την ήττα στο τέλος με σκόρ 3-0.
  • Κατάσταση: Σε μέτρια αλλά με αρνητικό πρόσημο αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Filipe Gouveia, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Μπελενένσες:

  • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Μπελενένσες βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 13 βαθμούς.
  • Εκτός έδρας ρεκόρ: 0 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 4 Ήττες
  • Προηγούμενη αγωνιστική: Ήττα σημείωσε και στην 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Λισαβόνα, η οποία παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στα “μονοπάτια” των αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Οι “μπλέ απο το Ρεστέλο” αντιμετώπισαν εντός έδρας την Σετουμπάλ και ενώ είχαν την υπεροχή στην αναμέτρηση, οι φιλοξενούμενοι είχαν την αποτελεσματικότητα και με δύο γκολ στο πρώτο και άλλο ένα στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκαν την ήττα με το τελικό 0-3.
  • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Ricardo Sa Pinto, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει τρείς νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.50 – 3.00 – 3.05 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Μια μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση “κλείνει” η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όπως φαίνεται στις παραπάνω αναλύσεις οι δύο συγκεκριμένοι αντίπαλοι φαίνονται σε αρκετά μέτρια αγωνιστική φόρμα και αυτό επιβεβαιώνεται απο τα συνεχόμενα αρνητικά τους αποτελέσματα. Θα θελήσω λοιπόν να ρισκάρω στην ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3.00 στην mybet, διότι πιστεύω ότι δύσκολα κάποια απο τις δύο ομάδες θα καταφέρει να ξεχωρίσει στο παιχνίδι και αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει στα “σημεία”.


 

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε...!

Maradobet


Εκτός απο τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά και σε όποιο άλλο παιχνίδι,πρωτάθλημα ή και άθλημα θέλετε στις εξαιρετικές αποδόσεις της Mybet. Έχοντας τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά στα περισσότερα παιχνίδια είναι η καλύτερη για να την εξερευνήσετε. Αξίζει μια ματιά..!!!!