Ανάλυση και προγνωστικά, στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας, με το ματς που ανοίγει τη 18η αγωνιστική.


Τβέντε-Χέρακλες (21:00)

Παράδοση: Σε 21 συνολικά μεταξύ τους αναμετρήσεις, οι αριθμοί είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, υπέρ της Τβέντε (14-4-3). Στη συγκεκριμένη έδρα τώρα, οι γηπεδούχοι έχουν εκ νέου τον πρώτο λόγο (8-1-1). 


Τβέντε: 

Η βαθμολογική της θέση παραμένει δύσκολη. Θα χρειαστεί κάποια θετικά αποτελέσματα, μα πάνω απ'όλα διάρκεια, ώστε να καταφέρει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να μην κινδυνέψει στο τέλος. Στο τελευταίο παιγνίδι πρωταθλήματος, πριν από τη διακοπή, υπέστη βαριά ήττα με κάτω τα χέρια, στην έδρα της Φιτέσε (5-1). Σήμερα θα αγωνιστεί και με δύο απουσιούλες, σε άμυνα και επίθεση. Αγνωστο το αν και πόσο θα επηρεάσουν την εικόνα της.

Aπουσίες: Εκτός ο βασικός αμυντικός Βαν ντερ Λέλι και ο βασικός επιθετικός Αγιεπόνγκ. Δεν επηρεάζει η απουσία του επιθετικού Μπόρβεν.

Bet Info: Αριθμεί τέσσερα σερί over και goal/goal, εντός έδρας και επτά στα οκτώ φετινά εντός.

Xέρακλες: 

Πέρασε ένα άσχημο διάστημα πέντε αγωνιστικών δίχως νίκη, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Βρήκε τη δύναμη όμως η ομάδα του Στέγκεμαν και επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα και μάλιστα σε κομβικό σημείο. Στο ματς πριν τη διακοπή. Υποδέχθηκε την Γκρόνινγκεν και κατάφερε να επικρατήσει 2-1. Ενα ακόμα σημαντικό στοιχείο, το γεγονός πως παραμένει εντός πρώτης τετράδας, κάτι που ξεκάθαρα της δίνει ώθηση για τη συνέχεια.

Απουσίες: Εκτός δράσης ο βασικότατος αμυντικός Ζόμερ και ο αναπληρωματικός μέσος Σίμπουμ.

Bet Info: Τα τρία από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, εμφάνισαν εκατέρωθεν σκοράρισμα.


Σετ αποδόσεων: 2.45-3.55-2.65 το σετ αποδόσεων στη Betshop

Εκτίμηση: Οσο και αν το θέλει η Τβέντε, όσο και αν η παράδοση είναι με το μέρος της, η Χέρακλες είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω και αυτό δεν αλλάζει. Οι φιλοξενούμενοι "έστριψαν" πριν τη διακοπή και αυτό μου δίνει έναν ακόμα λόγο για να τους στηρίξω. Και μάλιστα στο καλοπληρωμένο 2.65 της Betshop.

Eλεύθερος Σκοπευτής