Τρίτη αγωνιστική μέρα για το πρωτάθλημα της Αργεντινής και η συνέχεια δίνεται με 5 αναμετρήσεις. Αναλύσεις και προγνωστικά απο τον Maradobet.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ – ΟΛΙΜΠΟ (21:00)

 • Έδρα:Estadio Julio H. Grondona” χωριτικότητας 18.300 θέσεων.
 • Προϊστορία: Με βάση τις 9 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των Άρσεναλ Σαραντί και Ολίμπο, στην έδρα της πρώτης, 8 φορές νικήτρια έχει αναδειχθεί η γηπεδούχος ομάδα και μόνο 1 φορά οι δύο αντίπαλοι έχουν καταλήξει σε ισόπαλο σκόρ.

Άρσεναλ Σαραντί:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Άρσεναλ Σαραντί βρίσκεται στην 28η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 17 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 3 Ισοπαλίες – 5 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Τις ήττες της κατάφερε να “ζευγαρώσει” στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Σαραντί, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η “Άρσε” αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ντεφένσα Χουστίσια και δίχως να φανεί απειλητική έστω σε κάποια περίοδο της αναμέτρησης, δεχόμενη ένα γκολ στο 20', ήταν αρκετό να δεχθεί και στο τέλος την ήττα με 1-0.
 • Κατάσταση: Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Ricardo Caruso Lombardi, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει δύο νίκες και έξι συνολικά ήττες.

Ολίμπο:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Ολίμπο βρίσκεται στην 22η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 26 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 6 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Επιστροφή στις νίκες προέβλεπε η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος για την ομάδα απο την Μπαχία Μπλάνκα, η οποία “έσπασε” έτσι το αρνητικό σερί των τεσσάρων αγωνιστικών. Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετώπισαν εντός έδρας την Σαρμιέντο Τζουνίν, όπου σε μια σχετικά ισορροπημένη αναμέτρηση, την διαφορά έκανε ένα γκολ των γηπεδούχων στο 76', το οποίο ήταν αρκετό να δώσει και την νίκη στην Ολίμπο με 1-0.
 • Κατάσταση: Σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Diego Osella, η οποία επιστρέφοντας στις νίκες, στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, τρείς ισοπαλίες και μια μόνο ήττα.

Σετ αποδόσεων: 2.45 – 3.00 – 2.85 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση η κάκιστη Άρσεναλ Σαραντί, εκμεταλευόμενη την έδρα της, προβλέπεται να ξεκινήσει δυναμικά έτσι ώστε να “παλέψει” για κάτι θετικό στο παιχνίδι και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Απο την άλλη, η μέτρια Ολίμπο αναμένεται και εκείνη να “παλέψει” για κάτι θετικό στην έδρα της αντιπάλου, εφόσον ερχόμενη απο νίκη στην προηγούμενη αγωνιστική, θα θελήσει να παραμείνει στα θετικά αποτελέσματα. Στο δια ταύτα αναμένω τέρματα στην αναμέτρηση αλλά δύσκολα το επίπεδο σκοραρίσματος θα ξεπεράσει τα λογικά πλαίσια και γι'αυτό θα επιλέξω το 2-3 ΓΚΟΛ στο 2.10 στην mybet.


ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΚΡΟΥΤΣΕΡΟ ΝΤΕΛ ΝΟΡΤΕ (22:00)

 • Έδρα:Estadio Florencio Sola” χωριτικότητας 34.901 θέσεων.
 • Προϊστορία: Απο 2 μόνο αναμετρήσεις απαρτίζεται η προϊστορία των Μπάνφιλντ και Κρουτσέρο ντελ Νόρτε, στην έδρα της πρώτης, όπου και στα δύο παιχνίδια νικήτρια είχε αναδειχθεί η γηπεδούχος ομάδα.

Μπάνφιλντ:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Μπάνφιλντ βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 40 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 4 Ισοπαλίες – 4 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Την 11η φετινή νίκη της σημείωσε στην προηγούμενη αγωνιστική η ομώνυμη ομάδα της Μπάνφιλντ, η οποία επέκτεινε το αήττητο σερί της στις επτά αναμετρήσεις. Οι “τάρανδοι” υποδέχθηκαν εκτός έδρας την Λανούς, σε μια αναμέτρηση όπου αν και δεν είχαν την υπεροχή, με ένα γκολ στο 41' κατάφεραν να περιορίσουν την αντίπαλη ομάδα και να κατακτήσουν στο τέλος την νίκη με 0-1.
 • Κατάσταση: Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση φαίνεται το σύνολο του Claudio Vivas, το οποίο αγνοώντας την ήττα για επτά σερί αγωνιστικές, στις τελευταίες οχτώ αναμετρήσεις έχει πετύχει τέσσερις νίκες, τρείς ισοπαλίες και μια ήττα.

Κρουτσέρο ντελ Νόρτε:

 • Βαθμολογική θέση: Η ομάδα της Κρουτσέρο ντελ Νόρτε βρίσκεται στην 30η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 14 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 0 Νίκες – 0 Ισοπαλίες – 12 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Σε ακόμη μια ήττα υπέπεσε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο την Γκαρουπά, η οποία δείχνει με το πέρας κάθε αγωνιστικής “κολλημένη” στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Οι “κολεκτιβέρο” υποδέχθηκαν εκτός έδρας την Αλντόσιβι, όπου ένα γκολ των γηπεδούχων στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην φιλοξενούμενη Κρουτσέρο, η οποία δέχθηκε στο τέλος την ήττα με 2-0.
 • Κατάσταση: Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση φαίνεται το σύνολο του Sebastian Rambert, το οποίο στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει επτά ήττες και μια ισοπαλία.

Σετ αποδόσεων: 1.40 – 4.10 – 7.50 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Η αγωνιστική διαφορά των δύο συγκεκριμένων αντιπάλων φαίνεται με ξεκάθαρο τρόπο και γι'αυτό η γηπεδούχος Μπάνφιλντ παρουσιάζεται ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης στην συγκεκριμένη “μονομαχία”. Εξ'αρχής ο άσσος ήταν η επιλογή μου αλλά το 1.40 προσωπικά δεν με ενδιαφέρει στοιχηματικά και γι'αυτό θα κινηθώ στα τέρματα. Έτσι, θα επιλέξω το 2-3 ΓΚΟΛ στο 2.10 στην mybet, διότι αναμένω “μονόλογο” των γηπεδούχων στο παιχνίδι αλλά δίχως πολλά τέρματα.


ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ (23:10)

 • Έδρα:Estadio 15 de Abril” χωριτικότητας 22.852 θέσεων.
 • Προϊστορία: Μόνο 1 αναμέτρηση αποτελεί την προϊστορία των Ουνιόν Σάντα Φε και Τεμπερλέϊ, αγωνιζόμενες στην έδρα της πρώτης, όπου νικήτρια είχε αναδειχθεί η γηπεδούχος ομάδα με σκόρ 2-0.

Ουνιόν Σάντα Φε:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος ομάδα της Ουνιόν Σάντα Φε βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 32 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 4 Νίκες – 5 Ισοπαλίες – 3 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα συνέχισε την περασμένη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η ομάδα απο την Σάντα Φε, η οποία επέκτεινε έτσι το σερί μη νικηφόρων αποτελεσμάτων στις πέντε αναμετρήσεις. Οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενήθηκαν απο την Κολόν Σάντα Φε, στο τοπικό ντέρμπυ, και δίχως οι δύο ομάδες να πετύχουν κάτι αξιόλογο καθ'όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έμειναν στο ισόπαλο 0-0.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το συγκρότημα του Leonardo Madelon, το οποίο αγνοώντας την νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, σε οχτώ αναμετρήσεις “μετράει” δύο μόνο νικηφόρα αποτελέσματα, τρείς ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Τεμπερλέϊ:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη ομάδα της Τεμπερλέϊ βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας 29 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 3 Νίκες – 5 Ισοπαλίες – 4 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Σε “γκέλα” υπέπεσε στην περασμένη “στροφή” του πρωταθλήματος η ομώνυμη ομάδα της Τεμπερλέϊ, η οποία όμως παρέμεινε αήττητη για έβδομη σερί αγωνιστική. Οι “σελέστε” φιλοξένησαν εντός έδρας την Κίλμες και δίχως καμία απο τις δύο ομάδες να καταφέρει να αξιοποιήσει μέχρι τέλους τις ευκαιρίες της, έμειναν στο αρχικό και ισόπαλο 0-0.
 • Κατάσταση: Σε απόλυτα μέτρια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το συγκρότημα του Ricardo Rezza, το οποίο έχοντας δημιουργήσει ένα σερί επτά αήττητων αποτελεσμάτων, στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές “μετράει” δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και μια μόνο ήττα.

Σετ αποδόσεων: 2.00 – 3.10 – 3.75 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Με μια “πρόχειρη” ματιά στις παραπάνω αναλύσεις, καμία απο τις δύο ομάδες δεν φαίνεται να ξεχωρίζει τόσο ώστε να φανεί ικανή για να έρθει πιο κοντά στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Έτσι, δίχως να μπορώ να ξεχωρίσω κάποια, θα καταλήξω με σχετικό ρίσκο στην ΙΣΟΠΑΛΙΑ στο 3.10 στην mybet, εφόσον και οι δύο αντίπαλοι κυμαίνονται στα ίδια αγωνιστικά πλαίσια.


ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΛΑΝΟΥΣ (00:15)

 • Έδρα:Estadio Monumental” χωριτικότητας 67.664 θέσεων.
 • Προϊστορία: Στις τελευταίες 16 “συναντήσεις” των Ρίβερ Πλέϊτ και Λανούς, στην έδρα της πρώτης απο το 1999 έως και σήμερα, 8 αναμετρήσεις έχουν λήξει υπέρ των γηπεδούχων, 6 υπέρ των φιλοξενούμενων και 2 αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες.

Ρίβερ Πλέϊτ:

 • Βαθμολογική θέση: Η Ρίβερ Πλέϊτ βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 41 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 5 Νίκες – 5 Ισοπαλίες – 2 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Με ήττα “προχώρισε” στην προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα απο το Μπουένος Άϊρες, η οποία επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά απο ένα “διάλειμμα” μιας αγωνιστικής. Οι “εκατομυριούχοι” αντιμετώπισαν εντός έδρας την μισητή αντίπαλο τους, Μπόκα Τζούνιορς, στο μεγάλο “ελ κλάσικο” της Αργεντινής, όπου ένα γκολ των φιλοξενούμενων στο 19' ήταν εκείνο που “χώρισε” τις δύο ομάδες και έδωσε την ήττα στην Ρίβερ Πλέϊτ με 0-1.
 • Κατάσταση: Αρκετά μέτρια δείχνει η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του Marcelo Gallardo, η οποία με βάση τις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει τρείς νίκες, δύο ισοπαλίες και τρείς ήττες.

Λανούς:

 • Βαθμολογική θέση: Η Λανούς βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 36 βαθμούς.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 5 Νίκες – 5 Ισοπαλίες – 2 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Το αήττητο σερί της “έσπασε” στην προηγούμενη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η ομώνυμη ομάδα απο την Λανούς, η οποία επέστρεψε στις ήττες μετά απο πέντε αήττητες αναμετρήσεις. Οι “βυσσινοί” αντιμετώπισαν εντός έδρας την Μπάνφιλντ, σε μια αναμέτρηση όπου αν και είχαν την υπεροχή, δεχόμενοι ένα τέρμα στο 41' δεν κατάφεραν να “απαντήσουν” ποτέ και έτσι δέχθηκαν την ήττα με 0-1.
 • Κατάσταση: Σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση δείχνει η ομάδα του Guillermo Barros Schelotto, η οποία στις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της έχει σημειώσει τρείς νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες.

Σετ αποδόσεων: 1.75 – 3.25 – 4.75 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Όπως φαίνεται και στις παραπάνω αναλύσεις, οι δύο “μονομάχοι” δείχνουν σε μέτρια αγωνιστική φόρμα, με αποτέλεσμα με μια πρώτη “ματιά” η επιλογή του νικητή να είναι σχετικά αμφίροπη. Όμως, πιστεύοντας στην έδρα της Ρίβερ Πλέϊτ, η οποία θα θελήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά και την ήττα απο την μισητή Μπόκα Τζούνιορς και παράλληλα το ποιοτικό της ρόστερ, θα επιλέξω τον ΆΣΣΟ στο 1.75 στην mybet.


ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ (03:30)

 • Έδρα:El Nuevo Gasometro” χωριτικότητας 43.494 θέσεων.
 • Προϊστορία: Ξεκινώντας την προϊστορία των δύο ομάδων στην έδρα της Σαν Λορέντζο απο το 2000 έως και σήμερα, οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες συνολικά 18 φορές, όπου 9 νίκες έχει κατακτήσει η γηπεδούχος ομάδα, 5 νίκες η φιλοξενούμενη Ρασίνγκ Κλούμπ και 4 φορές οι δύο αντίπαλοι έχουν μοιραστεί τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Σαν Λορέντζο:

 • Βαθμολογική θέση: Η γηπεδούχος Σαν Λορέντζο βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 50 βαθμούς.
 • Εντός έδρας ρεκόρ: 9 Νίκες – 2 Ισοπαλίες – 1 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Με ήττα ολοκλήρωσε την 24η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η ομάδα απο το Μπουένος Άϊρες, η οποία “κατέρρευσε” απο την 1η θέση και απομακρύνθηκε 2 βαθμούς απο την πρωτοπόρο πλέον Μπόκα Τζούνιορς. Οι “άγιοι” αντιμετώπισαν εκτός έδρας την Ουρακάν και δίχως να καταφέρουν να περιορίσουν την γηπεδούχο ομάδα, δεχόμενοι ένα γκολ στο 71', δέχθηκαν παράλληλα και την ήττα στο τέλος με 1-0.
 • Κατάσταση: Αν και “έσπασε” το αήττητο σερί της των τελευταίων αγωνιστικών, η ομάδα του Edgardo Bauza παρουσιάζεται σε γενικά εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, έχοντας σημειώσει στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και μια μόνο ήττα.

Ρασίνγκ Κλούμπ:

 • Βαθμολογική θέση: Η φιλοξενούμενη Ρασίνγκ Κλούμπ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 43 βαθμούς και μια αγωνιστική λιγότερη απο τις υπόλοιπες ομάδες.
 • Εκτός έδρας ρεκόρ: 2 Νίκες – 6 Ισοπαλίες – 3 Ήττες
 • Προηγούμενη αγωνιστική: Την 4η μόλις ήττα της σημείωσε στην 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα απο το Αβεγιανέδα, η οποία παρ'όλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτη στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Η “ακαδημία” αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ιντεπετιέντε και δίχως να καταφέρει να αντισταθεί στην γηπεδούχο ομάδα, δεχόμενη ένα γκολ στο πρώτο και άλλα δύο στο δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκε και την ήττα με τελικό σκόρ 3-0.
 • Κατάσταση: Σε σχετικά μέτρια αγωνιστική κατάσταση παρουσιάζεται η ομάδα του Diego Cocca, η οποία στις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και τρείς ήττες.

Σετ αποδόσεων: 2.00 – 3.05 – 3.75 το σετ αποδόσεων στην mybet.

Εκτίμηση: Μετά απο την “σφαλιάρα” της προηγούμενης αγωνιστικής και την αποκαθήλωση της απο την 1η θέση, η γηπεδούχος Σαν Λορέντζο προβλέπεται να τα δώσει όλα για όλα στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, διότι ακόμη μια “γκέλα” και απομακρύνεται σε μεγάλο βαθμό απο τον τίτλο του πρωταθλητή. Έτσι, βλέποντας επίσης ότι η μέτρια Ρασίνγκ Κλούμπ δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει κάτι αξιόλογο στην αναμέτρηση και να περιορίσει τους γηπεδούχους, θα καταλήξω στον ΆΣΣΟ στο 2.00 στην mybet.


Συνοπτικά:

Άρσεναλ Σαραντί – Ολίμπο: 2-3 ΓΚΟΛ 2.10

Μπάνφιλντ – Κρουτσέρο ντελ Νόρτε: 2-3 ΓΚΟΛ 2.10

Ουνιόν Σάντα Φε – Τεμπερλέϊ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3.10

Ρίβερ Πλέϊτ – Λανούς: ΆΣΣΟΣ 1.75

Σαν Λορέντζο – Ρασίνγκ Κλούμπ: ΆΣΣΟΣ 2.00


Εκτός απο τις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά και σε όποιο άλλο παιχνίδι,πρωτάθλημα ή και άθλημα θέλετε στις εξαιρετικές αποδόσεις της Mybet. Έχοντας τις μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά στα περισσότερα παιχνίδια είναι η καλύτερη για να την εξερευνήσετε. Αξίζει μια ματιά..!!!!