Οι μέρες μέχρι την έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ πλησιάζουν, αφού στο τέλος της εβδομάδας ξεκινάνε τα φιλικά παιχνίδια των ομάδων. Μέχρι τότε υπάρχει το κολεγιακό να ασχοληθούμε. Μoναδική επιλογή από το σημερινό πρόγραμμα η νίκη του Mississippi St κόντρα στο Florida Atlantic. 

 Το Mississippi St πάει για την ένατη συνεχόμενη νίκη και απ' ότι λένε τα Αμερικάνικα site παίζει το καλύτερο μπάσκετ απ' όλα τα κολέγια. Παίζει αρκετά καλά στην άμυνα και δέχεται λίγο πάνω από 60 πόντους, ενώ στην επίθεση υπάρχει μεγάλος πλουραλισμός από πολλούς παίκτες. Μέχρι τώρα μετράει 9 νίκες σε 10 παιχνίδια έχοντας καλύψει το χάντικαπ σε 6 από αυτά μετά την τελευταία νίκη επί του Troy με 106-68, όπου κάλυψε το χάντικαπ των 16,5 πόντων. 

Απ' την άλλη οι Owls κέρδισαν στο τελευταίο παιχνίδι το Warner South με 98-70 σε ένα ματς που δεν ήταν διαθέσιμο για στοιχηματισμό, φτάνοντας έτσι τις 4 νίκες σε 9 παιχνίδια με ATS 4-3-0. Δυστυχώς γι' αυτούς υστερούν έναντι των σημερινών τους αντιπάλων σε όλες τις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες και δεν νομίζω ότι θα καταφέρουν να μείνουν κοντά στο σκορ. 

Το χάντικαπ άνοιξε στους 13,5 πόντους και έχει πάει στους 14 ήδη με ανοδικές τάσεις σε όλες τις εταιρείες. 

 

Τι πάιζουμε:

Mississippi St -14 @ 1.952 στην Pinnacle Sports Online Sports Betting 

 

NCAA 2011-2012: 24-13-2 +9,147 units