Μετά από ένα συναρπαστικό, ALL-STAR GAME οι ομάδες του NBA είναι και πάλι στα παρκέ. Τρείς είναι οι αγώνες στο σημερινό πρόγραμμα, και όλοι έχουν το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

ALL-STAR GAME

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ALL-STAR GAME  στον Τορόντο του Καναδά  το τριήμερο 13-15 Φεβρουαρίου. Ένα τριήμερο το οποίο θα μείνει αξέχαστο.

RISING STAR

U.S.A - WORD  157-154

MVP: Zach LaVine

NBA D-League All-Star Game

WEST-EAST  124-128

MVP: Fredette

 NBA All-Star Game

WEST-EAST 196-173

MVP: Westbrook Russell

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ-ΝΙΚΗΤΕΣ

ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ - Karl-Anthony Towns (MIN)

ΤΡΙΠΟΝΤΑ- Kyle Thomson (GSW)

ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ- Zach LaVine (MIN)


 

Top 10 NBA Plays: All-Star Saturday Night


 

Πάμε και στους σημερινούς αγώνες, για να δούμε τι μπορεί να μας δώσουν στοιχηματικά.

WIZARDS - JAZZ

Οι γηπεδούχοι Wizards προέρχονται απο ήττα εκτός κόντρα στους Bucks. Μετρούν στην σεζόν είκοσι-τρείς νίκες και είκοσι-οκτώ ήττες. Εντός έδρας μετρούν έντεκα νίκες και δέκα-έξι ήττες. Σκοράρουν κατά μέσο όρο 102,7 πόντους ανά αγώνα.

Οι Φιλοξενούμενοι Jazz  στον τελευταίο τους αγώνα, έχασαν στην έδρα των Pelicans. Μετρούν στην σεζόν είκοσι-έξι νίκες και είκοσι-έξι ήττες. Εκτός έδρας μετρούν εννέα νίκες και δέκα-έξι ήττες. Σκοράρουν κατά μέσο όρο 97,8 πόντους ανά αγώνα.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες με τα πάνω τους και τα κάτω τους, χωρίς να εμπνέουν εμπιστοσύνη. Οι γηπεδούχοι Wizards εντός έχουν περισσότερες ήττες παρά νίκες, όμως πάνε τα σκόρ σε υψηλά επίπεδα. Οι Jazz εκτός δεν βλέπονται, όμως έχουν κάνει και εκπλήξεις στη σεζόν. Θα εμπιστευτώ την έδρα. Καθαρή νίκη των Wizards στο 1.88 στη stoiximan.gr


 

CAVALIERS - BULLS

Οι γηπεδούχοι Cavaliers προέρχονται απο τρείς σερί νίκες η τελευταία κόντρα στους Lakers εντός. Μετρούν στην σεζόν τριάντα-οκτώ νίκες και δέκα-τέσσερις ήττες. Εντός έδρας μετρούν είκοσι-δύο νίκες και τέσσερις ήττες. Σκοράρουν κατά μέσο όρο 102,9 πόντους ανά αγώνα.

Οι Φιλοξενούμενοι Bulls  προέρχονται απο τέσσερις σερί ήττες. Μετρούν στην σεζόν είκοσι-εφτά νίκες και είκοσι-πέντε ήττες. Εκτός έδρας μετρούν έντεκα νίκες και δέκα-πέντε ήττες. Σκοράρουν κατά μέσο όρο 101,2 πόντους ανά αγώνα.

Εκτίμηση: Οι Bulls έχουν πάρει τον αέρα των Cavaliers φέτος αφού στις δύο φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι οι Ταύροι έφυγαν νικητές, τόσο εντός (97-95), όσο και εκτός (96-83).  Επίσης το σκόρ έμεινε σε χαμηλό επίπεδο, αφού και οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν άμυνα. Πριν την διακοπή οι Bulls είχαν τέσσερις σερί ήττες, και μόλις τρείς νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια.  Λόγο και της διακοπής λόγο all-star αλλά και με οδηγό τους δύο προηγούμενους αγώνες θα πάμε με το under. Αγοράζω το under 206.5 πόντους στη stoiximan.gr


 

CLIPPERS - SPURS

Οι γηπεδούχοι Clippers προέρχονται απο ήττα, εκτός κόντρα στους Celtics. Μετρούν στην σεζόν τριάντα-πέντε νίκες και δέκα-οκτώ ήττες. Εντός έδρας μετρούν δέκα-εφτά νίκες και οκτώ ήττες. Σκοράρουν κατά μέσο όρο 104,7 πόντους ανά αγώνα.

Οι Φιλοξενούμενοι Spurs  προέρχονται απο έξι σερί νίκες, η τελευταία κόντρα στους Magic εκτός. Μετρούν στην σεζόν σαράντα-πέντε νίκες και οκτώ ήττες. Εκτός έδρας μετρούν δέκα-επτά νίκες και οκτώ ήττες. Σκοράρουν κατά μέσο όρο 105 πόντους ανά αγώνα.

Εκτίμηση: Οι γηπεδούχοι Clippers είχαν κάποια εσωτερικά προβλήματα το τελευταίο καιρό που φαίνονται να σβήνουν σιγά-σιγά. Απο την άλλη οι Spurs είναι σε φόρμα και θέλουν να πετύχουν την έβδομη σερί νίκη. Στον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν οι Spurs πήραν την νίκη εντός με 115-107. Σταθερά απών για τους Clippers ο Griffin. Το όριο στο under-over θεωρώ ότι είναι χαμηλό για τα στάνταρ των δύο ομάδων. Πάμε με το over 205.5 πόντους στη stoiximan.gr


 Δείτε εδώ τις αποδόσεις για όλα τα αποψινά παιχνίδια και φυσικά τα ειδικά στοιχήματα για τα ματς της ημέρας!