Καλησπέρα σε όλους!

Δεν πέρασε τελικά η χθεσινή δυάδα, αφού παρά την καλή εμφάνιση των Raptors (απόντων των DeRozan και Lowry) κόντρα στους Spurs, το Miami δεν κατάφερε να ακολουθήσει πάνω από τους 100 πόντους το Portland και μοιραία χάθηκε η δυάδα.

Στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν 11 παιχνίδια, με αρκετά από αυτά να ξεκινάνε νωρίς, οπότε είναι ευκαιρία να δούμε περισσότερες ομάδες, 10 μέρες πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Μερικά παιχνίδια είναι εντελώς αδιάφορα και ίσως δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Στο σημερινό μου παιχνίδι, σκοπέυω να ασχοληθώ με ομάδες που έχουν μεγάλο κίνητρο, ή έχουν να επιδείξουν μεγαλύτερη ικανότητα από τους αντιπάλους τους.

Ξεκίνημα λοιπόν από τη Minnesota, όπου οι Wolves υποδέχονται το Dallas. Εκτός play-off οι γηπεδούχοι, προέρχονται από σερί 2 ηττών. Αντίθετα, με σερί 3 νικών, το Dallas μπήκε ξανά στην 8αδα της Δύσης, αφήνοντας προς το παρόν έξω το Houston. Παρά τους πολλούς τραυματισμούς, οι Mavs βασίστηκαν στην άμυνα επιτρέποντας κάτω από 90 πόντους στα 3 τελευταία. Επιστρέφουν πιθανότατα οι Felton και Williams, ενισχύοντας ξανά την περιφέρεια. Αλλοπρόσαλη ομάδα οι Wolves, αλλά οι Mavs έχουν και το κίνητρο και την ικανότητα να φύγουν με το διπλό. Αξίζει το -2,5 στο handicap, ενώ και το under 206 έχει αρκετές πιθανότητες.

Πάμε στο Houston, όπου οι Rockets υποδέχονται τους Thunder. Οι γηπεδούχοι, θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, αλλά για κακή τους τύχη πέφτουν πάνω στους Thunder, που προέρχονται από 9 νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Το Houston είναι εντελώς ασταθές, δεν παίζει καθόλου άμυνα και επιδιώκει ένα πολύ γρήγορο τέμπο. Βούτυρο στο ψωμί των Thunder λοιπόν, που έχουν την τύχη να βρίσκονται σε top φόρμα, λίγες μέρες πριν την έναρξη των play-off. Απουσίες δεν υπάρχουν, Durant και Westbrook θα παίξουν κανονικά. Οι Thunder είναι ένα κλικ πάνω αυτή τη στιγμή και εύκολα μπορούν να κερδίσουν με 10+ αν παίξουν κανονικά. Θα ποντάρω στην ικανότητα λοιπόν και όχι στο κίνητρο και θα πάρω το -2,5 των Thunder, παρότι παώ κόντρα στη γραμμή. Από τα ειδικά του παιχνιδιού, κρατάω το να μην κάνει double-double ο Harden, στο 1,87. Ο "Μούσιας" έχει 22 σε 76 παιχνίδια και 4 στα τελευταία 10. Με βάση τις πιθανότητες δεν θα έπρεπε να δίνει πάνω από 1,3, οπότε το 1,87 πιστεύω ότι έχει μεγάλη αξία.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, πιστεύω ότι το Memphis και το Chicago, έχουν τύχη κόντρα στους εντελώς αδιάφορους Magic και Bucks αντίστοιχα. Και οι δύο έχουν κίνητρο, αν και δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους, έχουν αξία σε τιμές outsider.


 

Τι παίζουμε:

Minnesota-Dalas: Dallas -2,5 @1,90 στη Stoiximan-30 μονάδες

Houston-Oklahoma: Oklahoma -2,5 @1,85 στη Stoiximan-20 μονάδες

James Hrden: Να μην κάνει double-double @1,87 στη Stoiximan-20 μονάδες

Δυάδα:

Orlando-Memphis: 2 @2,63

Milwaukee-Chicago 2 @2,22

Ποντάρισμα 10 μονάδες στη Stoiximan


Αρχική Μπανκα: 1000 μονάδες (1/4/16)

Πονταρίσματα: 75 μονάδες | Επιστροφές 38 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 80 μονάδες

Τρέχουσα Μπάνκα: 883 μονάδες