Προγνωστικά στο Ευρωμπάσκετ 2015 για τo παιχνίδι Ισπανία-Λιθουανία που θα διεξαχθεί στις 20/9.

Ισπανία-Λιθουανία (20:00)

Άλλα περιμέναμε, άλλα έγιναν, ένας τελικός που δεν περιμέναν παρά πολλοί, διότι πιστεύαμε οτι μία έστω εκ των Γαλλία και Σερβία θα φτάσουν μέχρι εδώ, ωστόσο δεν τα καταφεράν και πλέον οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν, με τον νικητή να τα παίρνει όλα.

Η Ισπανία αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα απο το ξεκίνημα της διοργάνωσης, καθώς είχε πολλές και σημαντικές απουσίες, έπεσε στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης ενώ επίσης αντιμετώπισε πολλούς τραυματισμούς, με τους παίκτες ωστόσο να σφίγγουν τα δόντια τους. Ένας εξ' αυτών ήταν ο Πάου Γκασόλ. Ο 35χρονος Ισπανός αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο πόδι, παρόλο αυτά βρίσκεται εδώ και μάλιστα είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, καθώς απέκλεισε μόνος του την Ελλάδα και την Γαλλία, πετυχαίνοντας 40 πόντους στο τελευταίο παιχνίδι. Οι Φούριας Ρόχας έχουν δείξει μεγάλη ψυχή και με βάση το ρόστερ, είναι το φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση.

Οι Λιθουανοί είναι η μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, καθώς κανείς δεν περίμενε να φτάσει μέχρι τον τελικό και να αποκλείσει την Σερβία. Ωστόσο τα κατάφερε έστω και δύσκολα, νικώντας κυριολεκτικά στα τελευταία δευτερόλεπτα. Οι Λιθουανοί έπαιξαν εξαιρετική άμυνα απέναντι στον Ραντούλιτσα, μπορεί να φορτώθηκαν με πολλά φάουλ καθώς αναζήτουσαν την επαφή, ωστόσο αυτό τους βοήθησε να ελέγξουν το παιχνίδι, παρά τα πάρα πολλά λάθη που έκαναν, τα οποία δεν πρέπει να επαναληφθούν στον τελικό αφού η Ισπανία δεν συγχωρεί και ιδιαίτερα έξω απο τα 6.75.

Εκτίμηση:

Οι Λιθουανοί είναι άξιοι θαυμασμού γι αυτό που έχουν πετύχει και σαφώς κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει. Προσωπικά πιστεύω ό,τι οι Ισπανοί θα πάρουν το παιγνίδι, καθώς ο Γκασόλ βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση ενώ επίσης είναι πολύ καλύτεροι σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού

Iσπανία -6,5 με απόδοση 1.85 στη Stoiximan


H Stoiximan, όντας σταθερά δίπλα σας, προσφέρει πληθώρα επιλογών προκειμένου να κάνετε εύκολα και άφοβα καταθέσεις και αναλήψεις!

Εάν δεν έχεις λογαριασμό και θέλεις να ανοίξεις, πάτα ΕΔΩ!