Προγνωστικά στο Ευρωμπάσκετ 2015 για τo παιχνίδι Σερβία-Φινλανδία που θα διεξαχθεί στις 13/9.

Σερβία-Φινλανδία (15:30)

Η Φινλανδία είχε την ατυχία να διασταυρωθεί με την Σερβία στη φάση των νοκ-άουτ, κάτι που ιδοδυναμεί με αποκλεισμό,καθώς οι Σέρβοι βρίσκονται σε άλλο επίπεδο και σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο.

Η Σερβία έρχεται σε δαιμονισμένη κατάσταση όπως μας έδειξε στη φάση των ομίλων, αφού πέρα απο το πέντε στα πέντε, η ομάδα του Τζόρτζεβιτς έπαιξε εκπληκτικό μπάσκετ, με την ομάδα να λειτουργεί άψογα και στις δύο άκρες του παρκέ δείχνοντας πάραλληλα πάθος και χημέια. Οι Σέρβοι διαθέτουν πολύ καλές μονάδες σε όλες τις θέσεις, τόσο στα γκάρντ όσο και στους ψηλούς, με τον Ραντούλιτσα να είναι η κολώνα κάτω απο την ρακέτα. Ο Μίλος Τεόντοδις βρήκε τον καλό του εαυτό, όμως MVP της ομάδας παραμένει ο Μπιέλιτσα, με τον Σέρβο να πετυχαίνει 14 πόντους μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι.

Η Φινλανδία έδειξε πολύ καλή εικόνα στη προηγούμενη φάση, αν και δυσκολεύτηκε να φτάσει στα νοκ-άουτ παιγνίδια. Οι Φινλανδοί διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο που βασιζέται στο επιθετικό κομμάτι, καθώς διαθέτει παίκτες με μεγάλες ικανότητες στον συγκεκριμένο τομέα. Κοπόνεν-Huff μπορούν να πάρουν πολλές πρωτοβουλίες, όμως ο Murphy είναι εκείνος που έχει κάνει την μεγαλύτερη ζημιά μέχρι στιγμής, καθώς έχει 13,4 πόντους μέσο όρο ενώ παράλληλα μαζεύει 7,4 ριμπάουντ. Η Ομάδα του Ντέτμαν υπολογίζει πολλά στα τρίποντα, καθώς η ομάδα του φημίζεται για το περιφερειακό σούτ, όμως θα δούμε εάν θα μπορέσει να βρεί ρυθμό

Εκτίμηση:

Η Σερβία εύκολα η δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την νίκη χωρίς αμφιβολία, όμως θεωρώ οτι το σκόρ δεν θα ανέβει ψηλά, καθώς πιστεύω πολύ δύσκολο να βρούν ρυθμό οι Φινλανδόι απέναντι στην άμυνα των Σέρβων. Οι Κόκκινοι θα έχουν και άλλα παιχνίδια μπροστά τους, γι' αυτό θεωρώ πως δεν θα σπαταλήσουν δυνάμεις

Under 155,5 με απόδοση 1.91 στη Stoiximan


H Stoiximan, όντας σταθερά δίπλα σας, προσφέρει πληθώρα επιλογών προκειμένου να κάνετε εύκολα και άφοβα καταθέσεις και αναλήψεις!

Εάν δεν έχεις λογαριασμό και θέλεις να ανοίξεις, πάτα ΕΔΩ!