Ημέρα 4η η αυριανή για το Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και ύστερα από το σημερινό μας ρεπό (ακολουθώ την Εθνική!) θα σχοληθούμε με ένα παιχνίδι που σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αναφέρομαι στο Φινλανδία – Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Η πρόβλεψή μας για νίκη της Βοσνίας επί του Μαυροβουνίο ήταν επιτυχής αφού οι μέχρι τότε εικόνες των ομάδων αυτό έδειχναν.

Η Φινλανδία λοιπόν με την μέχρι τώρα εικόνα της έχει κλέψει την παράσταση καθώς είναι ιδιαίτερα μαχητική και έχει ένα γρήγορο στυλ μπάσκετ. Η Εθνική μας ομάδα φυσικά λόγω της εμπειρίας της και της ποιότητας κάποιων παικτών δεν συνάντησε σημαντικά προβλήματα αλλά αυτό δεν νομίζω πως θα συμβεί και με την Βοσνία. Οι περιφερειακοί παίκτες της Βοσνίας θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα με την πίεση των αντίστοιχων Φινλανδών ενώ και στην άμυνα δεν διαθέτουν τόσες επιλογές ώστε να περιορίσουν αποτελεσματικά την γρήγορη επίθεση της Φινλανδίας. Πιστεύω πως θα έχουμε ένα πραγματικό ντέρμπι και η μαχητικότητα των Φινλανδών θα διαρκέσει 40 ή και περισσότερα λεπτά αν χρειαστεί. Πολύ πιθανή η έκπληξη (βάση απόδοσης) σε αυτό το παιχνίδι.

Προτείνω: Φινλανδία – Βοσνία χάντικαπ +7 στην Φινλανδία με απόδοση 1.971 στην Pinnacle Sports Online Sports Betting

Και για τους τολμηρούς… νίκη της Φινλανδίας με απόδοση 3.69 στην Pinnacle Sports Online Sports Betting

Και ίσως αξίζει να ρίξετε μια ματιά και στο Over 139,5 για τον αγώνα Ρωσία-Βέλγιο όπου η Ρωσία θα θελήσει να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση για να ανέβει λίγο στον ψυχολογικό τομέα ύστερα από τις ασταθείς εμφανίσεις της. Το εντόπισα με απόδοση 1.91 στην €5 + €50 free bet!

Θα επανέλθουμε αύριο με περισσότερες αναλύσεις για τα σπουδαία παιχνίδια μεταξύ Λιθουανίας-Ισπανίας(1ος όμιλος) και Γερμανίας-Σερβίας/ Ιταλίας-Γαλλίας (2ος όμιλος) που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή.