Το μυστήριο λύθηκε σχετικά με τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Μπάτμαν στο sequel του "Man of Steel" και αυτός δε είναι άλλος απο τον Ben Affleck.

H Warner Bros έδωσε και επίσημα τέλος στις φημολογίες για το ποιός θα είναι ο επόμενος Μπάτμαν με ανακοίνωση της το βράδυ της Πέμπτης 22/08.

Ο ηθοποιός που παίρνει την σκυτάλη απο τον Christian Bale δεν είναι άλλος απο τον Ben Affleck. Πολλοί φαν του κινηματογράφου αλλά και του "Σκοτεινού Ιππότη" δυσανασχέτησαν στο άκουσμα της είδησης και όχι άδικα καθώς ο Affleck στη πρώτη του απόπειρα να υποδυθεί σούπερ ήρωα δεν τα πήγε καθόλου καλά(αν και η αλήθεια είναι οτι το Daredevil ήταν στο σύνολό της κακή ταινία)

Ο σκηνοθέτης του "Man of Steel" Zack Snyder δήλωσε σχετικά με το casting του ηθοποιού:"Ο Ben προσφέρει ένα ενδιαφέρον αντίβαρο στον Superman του Henry (Cavill). Έχει το υποκριτικό ταλέντο ώστε να δημιουργήσει μια πολυεπίπεδη εικόνα ενός ανθρώπου που είναι μεγαλύτερος και σοφότερος από τον Clark Kent και φέρει τα σημάδια ενός έμπειρου μαχητή του  εγκλήματος, αλλά διατηρεί την γοητεία ενός δισεκατομμυριούχου όπως είναι ο Bruce Wayne. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του".

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι έντονη δυσαρέσκεια είχε εκδηλωθεί και στην ανακοίνωση του Heath Ledger ως Joker που όμως ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας και έμεινε στην ιστορία ως ο καλύτερος Joker όλων των εποχών.

Τέλος η Warner Bros όρισε ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 17 Ιουλίου του 2015.Μέχρι τότε έχουμε να δούμε και να ακούσουμε πολλά σχετικά με την ταινία.