• Ημερομηνία: 07/12/2017
  • Ώρα: 22:05
  • Μετάδοση: Stoiximan
  • Στάδιο: Philip II Arena
  • Χωρητικότητα: 33.460
  • Κωδ. ΟΠΑΠ: 1447
  • Προϊστορία Βαρντάρ - Ρόζενμποργκ Μόλις μια φορά έχουν ξανά τεθεί αντιμέτωπες κατά το παρελθόν οι δύο ομάδες και αυτή ήταν για την πρώτη φετινή μεταξύ τους αναμέτρηση για το Γιουρόπα Λιγκ, όπου η Ρόζενμποργκ κέρδισε 3-1 εντός έδρας.

Βαρντάρ

Κατάσταση Ομάδας

Της έπεσαν όλα μαζί φέτος και δεν κατάφερε να τα βάλει σε μια τάξη και να παρουσιαστεί έτοιμη. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο -14 από την κορυφή, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ δεν μπόρεσε να πάρει ούτε πόντο.

Αν και το πάλεψε απέναντι στη Ζενίτ με τα δεύτερα, τελικά ηττήθηκε 2-1 στη Ρωσία. Στο πιο πρόσφατο για το πρωτάθλημα τώρα, ηττήθηκε 2-0 από τη Σχούπι και επιβεβαίωση ότι πλέον δεν έχει άλλες ανάσες.

Υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων τη Ρόζενμποργκ και έχει σκοπό να το διασκεδάσει έστω, μιας και η εμπειρία της έφτανε.

Απουσίες

Δεν αναφέρονται απουσίες.

Bet Info

Και τα τέσσερα τελευταία της εντός έδρας ματς σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ, ολοκληρώθηκαν με no goal.

Ρόζενμποργκ

Κατάσταση Ομάδας

Κατέκτησε το πρωτάθλημα Νορβηγία και ξεκόλλησε το πόδι της από το γκάζι, μιας και είχει μια πολύ δύσκολη χρονιάς εντός και εκτός συνόρων.

Στο Γιουρόπα Λιγκ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά, μιας και εξ αρχής γνώριζε τις δυσκολίες που υπάρχουν όταν έχει να τα βάλεις με ομάδες όπως η Ζενίτ και η Σοσιεδάδ (ακόμα και αν η δεύτερη φέτος δεν λέει σχεδόν τίποτα).

Εχει και αυτή αποκλειστεί, πάει απλά για να κλείσει τη χρονιάς της και θα ήθελε να το κάνει με ευρωπαϊκή νίκη. Η Βαρντάρ προσφέρεται για κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που είναι πολύ αδύναμη σε όλα τα επίπεδα.

Απουσίες

Σταθερά εκτός δράσης παραμένουν οι Βίχλιαμσον (εξτρέμ) και Ντε Λάνλαϊ (χαφ). Αμφίβολη η συμμετοχή του εξτρέμ Χέλαντ.

Bet Info

Τα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιγνίδια της σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ, εμφάνισαν over.