• Ημερομηνία: 13/10/2017
  • Ώρα: 19:30
  • Μετάδοση: COSMOTE SPORT 7HD
  • Στάδιο: Millerntor-Stadion
  • Χωρητικότητα: 29.546
  • Διαιτητής: Στέγκεμαν
  • Κωδ. ΟΠΑΠ: 1224
  • Προϊστορία Ζάνκτ Πάουλι - Καϊσερσλάουτερν Εχουν συναντηθεί συνολικά 31 φορές κατά το παρελθόν, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 17-5-9 υπέρ της Καϊζερσλάουτερν ο συνολικός απολογισμός. 8-3-5 για τους φιλοξενούμενους στη συγκεκριμένη έδρα.

Ζάνκτ Πάουλι

Κατάσταση Ομάδας

Πότε του ύψους και πότε του βάθους, αν ήταν πιο συγκεντρωμένη στα παιγνίδια της, ίσως να βρισκόταν αρκετά πιο πάνω από την καλή 6η θέση που έχει τώρα.

Από εκεί και πέρα, το μεγάλο της πρόβλημα εμφανίζεται εντός έδρας, εκεί όπου έχει μόλις ένα τρίποντο σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων. Αν βελτιώσεις την απόδοσή της εντός, τότε μπορεί να ονειρεύεται!

Θα αντιμετωπίσει μια Καϊζερσλάουτερν που κάνει τραγική σεζόν μέχρι τώρα, αλλά πλέον έχει νέο προπονητή, ενώ είχε και χρόνο στη διακοπή για ανασύνταξη. Αν δεν πάρει στα σοβαρά την αντίπαλό της, είναι αρκετά πιθανό να την πατήσει.

Απουσίες

Noκ άουτ βρίσκονται οι Τσίραις (αμυντικός), Μιγιάχι (μέσος), Χόρνσου (αμυντικός). Αμφίβολη η συμμετοχή του φορ Μπουχαντούζ. Είναι έτοιμος και επιστρέφει ο μέσος Νταέλι.

Bet Info

Τα τρία από τα τέσσερα φετινά της εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, συνοδεύτηκαν από over.

Καϊσερσλάουτερν

Κατάσταση Ομάδας

Επιτέλους νίκη! Αυτό μόνο μπορεί να πει κανείς για την κακή μέχρι τώρα εικόνα που έχει βγάλει στο πρωτάθλημα και που βρίσκεται δίκαια στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Νέος προπονητής ανέλαβε ο 43χρονος Ολλανδός Στρέισερ, που μεγάλη εμπειρία μπορεί να μην έχει από δυνατά κλαμπ, είχε όμως το χρόνο στη διακοπή για να δει και να δοκιμάσει πράγματα.

Στόχος η δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας, που μόνο έτσι μπορεί να βρει τον εαυτό της και να αρχίσει να μαζεύει το χαμένο έδαφος όλους του προηγούμενου διαστήματος.

Απουσίες

Ξανά εκτός ο φορ Πρίζμπιλκο, ενώ νέα απουσία είναι αυτή του μέσου Χάλφαρ.

Bet Info

No Goal εμφάνισαν και τα τέσσερα τελευταία της παιγνίδια πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως έδρας.