• Ημερομηνία: 13/10/2017
  • Ώρα: 19:30
  • Μετάδοση: Stoiximan
  • Στάδιο: MSV-Arena
  • Χωρητικότητα: 31.500
  • Διαιτητής: Κοσλόφσκι
  • Κωδ. ΟΠΑΠ: 1225
  • Προϊστορία Ντούισμπουργκ - Μπραουσβάιγκ Εχουν τεθεί αντιμέτωπες συνολικά 42 φορές κατά το παρελθόν, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. 14-16-12 υπέρ της Ντούισμπουργκ ο συνολικός απολογισμός. 11-8-2 για τους γηπεδούχους στη συγκεκριμένη έδρα.

Ντούισμπουργκ

Κατάσταση Ομάδας

Βρίσκεται στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και ψάχνει τρόπους για να βελτιωθεί και να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση.

Η αλήθεια είναι πάντως πως μόνο εύκολο δεν είναι κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που έχει να κάνει ποιοτικές ομάδες, την ίδια στιγμή που η ίδια δεν εντυπωσιάζει ίσως σε καμία θέση.

Το αν της έκανε καλό η διακοπή θα φανεί στην πράξη, αν και χειρότερα από όσο ήταν μέχρι τώρα, δύσκολα μπορεί να υπάρξει.

Μπορεί νίκη  να μην έχει καταφέρει να πάρει ακόμα εντός έδρας, όμως σκοράρει και αυτό είναι θετικό ενόψει δύσκολης συνέχειας.

Απουσίες

Εκτός από κάποιες μακροχρόνιες απουσίες, εκτός θα μείνουν και οι Κλοτς (αμυντικός), Μπάγιτς (αμυντικός). Είναι έτοιμος και επιστρέφει ο φορ Τάσκι.

Bet Info

Goal/goal εμφάνισαν και τα τέσσερα φετινά της εντός έδρας παιγνίδια πρωταθλήματος.

Μπραουσβάιγκ

Κατάσταση Ομάδας

Τα έχει πάει λίγο καλύτερα από τη σημερινή της αντίπαλο, αλλά και πάλι κινείται στη μετριότητα, κάτι που δείχνει αποφασισμένη να αλλάξει.

Είχε «χτίσει» ένα mini σερί χωρίς ήττα, αλλά λίγο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ήρθαν οι δύο κολλητές ήττες από Ρέγκενσμπουργκ και Σαιντ Πάουλι, για να της θυμίσουν ότι όσο δύσκολα ανεβαίνει κανείς, τόσο εύκολα κατεβαίνει κιόλας!

Χωρίς νίκη παραμένει μακριά από το σπίτι της και σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα από μια ομάδα που είναι στα μέτρα της σε γενικές γραμμές.

Απουσίες

Ξανά εκτός πλάνων ο φορ Νίμαν. Εκτός λόγω τιμωρίας οι Σάουερ (αμυντικός) και Κελίφι (μέσος). Νέα απουσία αυτή του φορ Κουμπέλα. Εξέτισε και επιστρέφει ο μέσος Μπόλαντ.

Bet Info

Εκατέρωθεν σκοράρισμα είχαν και τα τέσσερα φετινά της εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα.