• Ημερομηνία: 13/10/2017
  • Ώρα: 21:00
  • Μετάδοση: Stoiximan
  • Στάδιο: Stade des Costières
  • Χωρητικότητα: 18.482
  • Κωδ. ΟΠΑΠ: 1240
  • Προϊστορία Νιμ - Ορλεάν Στις 6 συνολικά αναμετρήσεις που έχουν τεθεί αντιμέτωπες, ο απολογισμός είναι: 2 νίκες η Ορλεάν - 1 νίκη η Νιμ - 3 ισοπαλίες

Νιμ

Κατάσταση Ομάδας

Κακή εικόνα παρουσίασε και στο τελευταίο της ματς πριν την διακοπή, όπου γνώρισε δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Παρί. Αυτή ήταν η 2η σερί ήττα για την ομάδα του Πλακάρ, η οποία μπορεί να έχει βρει δίχτυα και στα 7 τελευταία παιχνίδια της, όμως στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις της, έχει δείξει κάκιστο πρόσωπο αμυντικά, έχοντας δεχθεί 7 τέρματα.

Απουσίες

Εκτός λόγο τιμωρίας ο Σαβανιέ, ενώ δεν επέστρεψε ούτε κατά την διάρκεια της διακοπής ο κίπερ της Μαριλά.

Bet Info

Και τα 5 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει, έχουν λήξει στο Over 2.5.

Ορλεάν

Κατάσταση Ομάδας

Τις αυτοκτονικές τάσεις που παρουσίασε πλήρωσε πολύ ακριβά στο τελευταίο της ματς πριν την διακοπή, αφού κόντρα στην Βαλενσιέν εντός έδρας μπορεί να προηγήθηκε ακόμη και με 3-1 στο 1ο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε τουλάχιστον να πάρει ούτε την ισοπαλία, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 4-3! Μετά και την ήττα της αυτή, η ομάδα του Ολέ Νικόλ συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές χωρίς νίκη, ενώ για 5η σερί αναμέτρησή της, προβλημάτισε έντονα με την αμυντική της εικόνα, αφού δεν έχει καταφέρει σε καμία να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της!

*Κατά την διάρκεια της διακοπής, αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση την Τρουά, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Απουσίες

Τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά, ενώ λόγο τιμωρίας θα λείψουν οι Ν’Γκομά, Ναμπάμπ, Ποά και λόγο τραυματισμού ο βασικός της κίπερ Γκαλόν.

Bet Info

5 από τα 7 τελευταία ματς που έχει δώσει, έχουν λήξει στο GG.