Καλημέρα φίλοι του bet-planet.gr. Όπως ενημέρωσα και στο προσωπικό μου προφίλ στο facebook για τον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ θα γράψω δύο μέρες πριν, λόγω απουσίας μου από την Αθήνα γι’ αυτό το σαββατοκύριακο.

Μεγάλος τελικός λοιπόν, με δύο ομάδες που η καθεμία ξεχωριστά και για διαφορετικούς λόγους αξίζει να βρίσκεται εδώ.

Οι Γάλλοι με οδηγό τον υπερταλαντούχο Εμπαπέ να τους οδηγεί φτάσανε πολύ χαλαρά ως εδώ, παρά τις κλειστές νίκες που πήρανε. Ακολούθησε το δύσκολο μονοπάτι των διασταυρώσεων και τα κατάφερε παρουσιάζοντας σταθερά καλή εικόνα παίζοντας «τόσο όσο» έπρεπε. Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Ζιρού θα φάει ξύλο με την ελπίδα οι Γκριεζμάν και Εμπαπέ να επωφεληθούν. Μεσαία γραμμή που τρώει σίδερα, άμυνα που σκοράρει, τερματοφύλακας για mvp.

Από την οι άλλη οι Κροάτες ζούνε ένα όνειρο. Φτάσανε εδώ παίζοντας τρεις σερί παρατάσεις. Καμία κούραση δε τους επηρέασε, κανένα πρόβλημα τραυματισμού δεν άφησε πίσω κάποιον από τους πεισματάρηδες Κροάτες. Ένας ηγέτης Μόντριτς, ένας ουσιαστικότατος  Ράκιτιτς κι από εκεί και πέρα σε κάθε παιχνίδι ξεχωρίζει και διαφορετικός με Πέρισιτς, Μάντζουκιτς, Ρέμπιτς να εναλλάσονται σε αυτό τον ρόλο. Δικό μου ερωτηματικό είναι κατά πόσο αμυντικά η Χραβάτσκα θα μπορέσει να αντισταθεί.

Μετά από χρόνια βλέπω ένα φαβορί σε τελικό να ξεχωρίζει. Οι τρικολόρ αν και από πιο δύσβατο μονοπάτι φτάσανε πιο εύκολα εδώ. Θα τους εμπιστευτώ απόλυτα και παρακάτω θα βρείτε τις προτάσεις μου.

 

Μονό

Γαλλία – Κροατία 1 (1,96/stoiximan)

Εναλλακτικά

Γαλλία όβερ 1,5 (2,38/stoiximan)

Γαλλία και όβερ 1,5 (2,65/stoiximan)

Anytime scorer Γκριεζμάν (3,50/stoiximan)