Καλημέρα φίλοι μου. Ακόμα μία φοβερή ημέρα η χθεσινή για το blog μας που καταφέραμε ένα επιπλέον απόλυτο. Το γκολ του Ρόχο πανηγυρίστηκε έντονα απ' όσα παιδιά ακολουθούν τις προτάσεις μου, με μία τεράστια πρόκριση, όπως αποδείχθηκε, για την Αργεντινή να έρχεται σαν "το κερασάκι στη τούρτα" στις χθεσινές μου προτάσεις. Το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε σήμερα.

Ένα φοβερό Μεξικό έχει κάνει την εμφάνιση του στο φετινό Μουντιάλ. Μία ομάδα που είναι ικανή να παίξει και κλεφτοπόλεμο με αντεπιθέσεις αλλά και να έχει παιχνίδι κυριαρχίας. Υπάρχει σενάριο που βγάζει το Μεξικό εκτός συνέχειας, κάτι που ποδοσφαιρικά θα είναι πέρα για πέρα άδικο. Σαφώς τη βολεύει να παίζει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, κάτι που θα δούμε και σήμερα. Ουσιαστικά η Σουηδία είναι αυτή "καίγεται" για τη νίκη και πρέπει να βγει μπροστά και να ψάξει το γκολ. Καλοί οι Σκανδιναβοί απέναντι στους Γερμανούς αλλά η τελική λεπτομέρεια αρκούσε να της στερήσει το χρυσό πόντο. Μου κάνει και μάλιστα πολύ η απόδοση της νίκης για το Μέξικο που αξίζει και το χαρακτηρισμό value.

Η Ελβετία με το γκολ του Σακίρι απέναντι στους Σέρβους έχει γίνει αφεντικό για τη πρόκριση, κάτι που πρέπει να το επιβεβαιώσει και σήμερα. Έχει αρκετά γεμάτο από ποιότητα κέντρο που καταφέρνει να καλύπτει και τα κενά στο σκοράρισμα. Σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη και αποκλεισμένη Κόστα Ρίκα που είδε τη Βραζιλία να την νικάει με δύο γκολ από το 90' και μετά, πράγμα σκληρό αλλά από την άλλη φυσιολογικό μιας και στη διοργάνωση οι Κοσταρικανοί δεν έχουν δείξει απολύτως τίποτα. Τα πράγματα είναι απλά για τους Ελβετούς, νικάνε και αδιαφορούν για το άλλο παιχνίδι. Παίζω τον άσσο.

 

Μονό

Μεξικό - Σουηδία 1 (2,40/stoiximan)

Σε δυάδα με

Ελβετία - Κόστα Ρίκα 1 (1,65/stoiximan)