Η τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Euro 2016 ξεκινάει σήμερα με τις δύο αναμετρήσεις του 1ου ομίλου και ήταν αδύνατον να μην ξεκινήσει και το blog του Maradobet.


Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στις 22:00 αλλά πρώτα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση Ελβετία – Γαλλία.

Οι Ελβετοί στην 1η αγωνιστική με αντίπαλο την Αλβανία κατάφεραν και πήραν την νίκη και τους τρείς βαθμούς αρκετά δύσκολα και με σκόρ 1-0. Στην 2η αγωνιστική έδειξαν και πάλι αδυναμία σε ομάδες με αρκετά αμυντική “φιλοσοφία” όπως η Ρουμανία αλλά και πάλι βγήκαν κερδισμένοι με το ισόπαλο 1-1. Με το πέρας λοιπόν των δύο πρώτων αγωνιστικών η ομάδα του Πέτκοβιτς έδειξε ότι τα βρίσκει “σκούρα” με αμυντικογενής ομάδες και αυτό φάνηκε αρκετά αλλά η επιθετική της γραμμή κατάφερε και τις δύο φορές να ανταπεξέλθει και να σκοράρει.

Απο την άλλη πλευρά, οι Γάλλοι φάνηκαν και εκείνοι να δυσκολεύονται αρκετά σε κλειστές άμυνες αλλά και στις δύο αναμετρήσεις, με Ρουμανία και Αλβανία, κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς της νίκης με σκόρ 2-1 και 2-0 αντίστοιχα. Επιθετικά πιστεύω η ομάδα του Ντεσάμπ είναι αρκετά πλήρης, έχοντας και σε πολύ καλή φόρμα των Παγιέ, “πράγμα” που τους βοηθάει και στην νίκη, εφόσον την χρειάζονται για να “καπαρώσουν” την 1η θέση του ομίλου.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν περιμένω έστω ένα τέρμα και απο τις δύο ομάδες οι οποίες και οι δύο χρειάζονται την νίκη, η οποία για να έρθει πρέπει να πετύχουν και γκολ. Δίχως δεύτερη σκέψη θα επιλέξω να ποντάρω στο ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ που είναι σε απόδοση 2.20 στην Stoiximan.

Όμως, αν και θα κρατήσω την πρώτη επιλογή μου βλέπω πως το ΑΜΦΟΤΕΡΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ σε συνδυασμό με το OVER 2.5 βρίσκεται σε πολύ καλή απόδοση 3.10, με αποτέλεσμα να ρίξω και κάτι “ψιλά” σε αυτό διότι περιμένω ανοιχτό παιχνίδι απο τις δύο ομάδες και γκολ απο τις δύο πλευρές.


Το επόμενο ματς είναι το Ρουμανία – Αλβανία, το οποίο προσωπικά μου “τραβάει” πιο πολύ το ενδιαφέρον.

Αρχικά, οι Ρουμάνοι μετά την ισοπαλία στην προηγούμενη αγωνιστική με του Ελβετούς βρίσκονται ακόμα στο “κόλπο” για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Το μεγάλο τους “όπλο” είναι η άμυνα, η οποία αν και δεν τους βοήθησε αρκετά στην 1η αγωνιστική με τους Γάλλους, έκανε την δουλειά της στην 2η αγωνιστική, “πράγμα” που βάζει δύσκολα στην αποψινή αντίπαλο Αλβανία.

Στον αντίποδα, η Αλβανία δύο φορές φάνηκε να...φτάνει στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε και γι'αυτό βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου δίχως βαθμούς και δίχως νίκη. Η ομάδα του Ντε Μπιάσι, στηριζόμενη αρκετά στην αμυντική της φιλοσοφία προσπάθησε και στις δύο “μονομαχίες” με Ελβετούς και Γάλλους να αποσπάσει ότι καλύτερο αλλά και στις δύο αστόχησε. Η αποψινή αναμέτρηση αναμένεται να είναι ως τελικός στις τάξεις των Αλβανών οι οποίοι περιμένω να τα δώσουν όλα για όλα για την νίκη.

Για να μην χρονοτριβώ η επιλογή μου αρχικά για την αποψινή “μονομαχία” - τελικό για τις δύο ομάδες θα είναι το 2-3 ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ σε απόδοση 2.00 στην Stoiximan, διότι αν και οι δύο έχουν μια φορά το “μυαλό” τους στην νίκη, δέκα φορές θα το έχουν στα μετόπισθεν, “πράγμα” που δεν θα κάνει το παιχνίδι να ξεφύγει απο τα λογικά πλαίσια σκοραρίσματος.

Επίσης, αν και έχασε ευκαιρίες με την Ελβετία και την Γαλλία, και ειδικά την πρώτη, θα ποντάρω στο ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΝ ΑΡΜΑΝΤΟ ΣΑΝΤΙΚΟΥ το οποίο βρίσκεται σε απόδοση 3.35 στην Stoiximan διότι ο Αλβανός επιθετικός δείχνει να ψάχνει το γκολ και το θέλει αρκετά και απόψε είναι η ευκαιρία του.


Συνοπτικά έχουμε λοιπόν:

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (22:00)

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ 2.20

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ σε συνδυασμό με OVER 2.5 3.10

ΡΟΥΜΑΝΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ (22:00)

2-3 ΣΥΝΟΛΟ ΤΕΡΜΑΤΩΝ 2.00

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΑΡΜΑΝΤΟ ΣΑΝΤΙΚΟΥ 3.35


Αυτά για σήμερα και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.

Maradobet