Αναταραχή υπάρχει τις τελευταίες ώρες στην αγορά του online στοιχήματος, αφού πλέον η bet365 μεταφέρθηκε στο domain www.bet365.gr και ξεκινάει να δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα υπό το νόμο 4002/2011.

Υπό τις συνθήκες αυτές ξεκινάει η φορολόγηση των παιχτών, αναλογικά για κέρδη πάνω από 100€ ανα στήλη, όπου στήλη στοίχημα αξίας 1€. Παρακάτω αναρτούμε το κείμενο που υπάρχει στο site μόλις μπει κανείς, αλλά και τα ποσοστά φορολόγησης όπως αυτά ισχύουν αυτή τη στιγμή. Για περισσότερες πληροφορίες και συζητήσεις ανάμεσα σε παίχτες μπορειτε να επισκεφτήτε το forum του infobeto εδώ

 

"Η σελίδα της bet365.com δεν είναι πλέον διαθέσιμη στους πελάτες μας που διαμένουν στην Ελλάδα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε δει ένα αναδυόμενο παράθυρο, που σας ενημερώνει για τις αλλαγές και σας εξηγεί πώς η bet365.gr θα λειτουργεί. Αν αποδεχτείτε τους νέους Όρους και Προϋποθέσεις, θα μπορείτε να στοιχηματίσετε στην bet365.gr.

Λόγω των πρόσφατων αλλαγών στην νομοθεσία, δεν μπορούμε να προσφέρουμε τα ακόλουθα προϊόντα στους πελάτες μας που διαμένουν στην Ελλάδα: Καζίνο, Πόκερ, Παιχνίδια, Λόττο, Εικονικά Σπορ και Χρηματιστήριο.

Δεν μπορείτε να τοποθετείτε τις ακόλουθες επιλογές τύπου στοιχήματος: Teasers, If Bets, Reverse If Bets, Λόττο, Parlaycards και Teasercards. UK Tote, TRNi και eTote αγορές επίσης αποκλείονται.

Επιπλεον θα υπάρχει φορολόγηση στα κέρδη σας ενώ, το στοίχημά σας παραμένει ανεπηρέαστο. Ο φόρος εφαρμόζεται σύμφωνα με την ακόλουθη βάση: - Καμία παρακράτηση για κέρδη έως 100.00 - 15% παρακράτηση για κέρδη μεταξύ €100.01 και €500.00 - 20% παρακράτηση για κέρδη άνω των €500.01.

Το ποσό φορολόγησης θα παρακρατείται κατά τη διευθέτηση του στοιχήματος και θα ισχύει για κάθε νικητήρια στοιχηματική στήλη χρησιμοποιώντας την ακόλουθη κλίμακα: 

• 0% παρακράτηση για μια νικητήρια στήλη έως και €100, 

• 15% παρακράτηση για μια νικητήρια στήλη από €100,01 έως €500, και 

• 20% παρακράτηση για μια νικητήρια στήλη από €500,01 και άνω. 
Μία στήλη είναι μία στοιχηματική μονάδα και κάθε στήλη ισούται με €1 ή αντίστοιχο ισότιμο νόμισμα. Επιλέγετε πόσες στήλες θέλετε στοιχηματίσετε. Για παράδειγμα, αν το συνολικό σας στοίχημα είναι €10, αυτό θα απαρτίζεται από 10 x €1 στήλες. Η επιβάρυνση του φόρου υπολογίζεται στο κερδισμένο ποσό κάθε στήλης ξεχωριστά."