Βαλενσιέν VS Ορλεάν

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 21/04/2017 στις 02:56.


Ημερομηνία: 21/04/2017
Ώρα: 21:00
Μετάδοση: Stoiximan
Στάδιο: Stade du Hainaut
Χωρητικότητα: 25,000
Κωδ. ΟΠΑΠ: 687

Προϊστορία Βαλενσιέν - Ορλεάν

-

Αποτέλεσμα 1ου Γύρου

Ορλεάν-Βαλενσιέν 0-2

Κατάσταση Ομάδας

Για 2η σερί αγωνιστική, η Βαλενσιέν έδειξε σημαντική βελτίωση στην εικόνα της, επικρατώντας δίκαια με 0-2 εκτός έδρας της Μπουργκ Περονάς.

Αυτή ήταν η 2η σερί νίκη για την ομάδα του Χατζιμπέγκιτς, η οποία πλέον βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς μακριά, για να συμπληρώσει τους 42 που ουσιαστικά θα της δώσουν και την παραμονή της στην κατηγορία!

Bet Info

4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια της, έχουν λήξει στο NG.


Κατάσταση Ομάδας

Το κακό εκτός έδρας πρόσωπο, που παρουσιάζει από την αρχή της χρονιάς, πλήρωσε σε ακόμη ένα παιχνίδι της η Ορλέαν, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τη Νιμ.

Μετά και την ήττα της αυτή, η ομάδα του Ολέ Νικόλ επέστρεψε άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ παράλληλα αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει σε χειρότερους μπελάδες, αφού η διαφορά της από την 17η θέση, αυξήθηκε στους 4 βαθμούς!

Bet Info

4 από τα 6 τελευταία της ματς, έχουν λήξει στο Under 2.5.

Εκτίμηση


Ένα ακόμη ματς τελικός για την Ορλεάν, η οποία βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, αφού η διαφορά της από την 17η θέση, αυξήθηκε στους 4 βαθμούς. Το έργο της σήμερα δείχνει εντελώς δύσκολο, αφού πέραν από την κακή εκτός έδρας εικόνα που παρουσιάζει, αντιμετωπίζει την Βαλενσιέν, η οποία έχει δείξει πως τώρα προς το τέλος ανεβάζει στροφές!

Αρχική μου σκέψη ήταν να πάω με το ένστικτο της επιβίωσης, όμως τελικά κατέληξα στο να μην πάρω το ρίσκο και να απέχω. NO BET

Share