Κάρντιφ VS Ρόδεραμ

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 17/02/2017 στις 18:14.


Ημερομηνία: 18/02/2017
Ώρα: 17:00
Στάδιο: Cardiff City Stadium
Χωρητικότητα: 33,280
Κωδ. ΟΠΑΠ: 907

Προϊστορία Κάρντιφ - Ρόδεραμ

0-2-0 στα τελευταία δυο. Ισορροπία.

Κατάσταση Ομάδας

Άλλη μια ομάδα που ουσιαστικά έχε τεθεί εκτός στόχων (play-offs) και έχει εξασφαλίσει -σχετικά νωρίς- την παραμονή στην κατηγορία. Δυο διαδοχικές νίκες και σε εξαιρετική κατάσταση το σύνολο του Νιλ Γουόρνοκ που βλέπει τα σχέδιά του να αποτυπώνονται άψογα στις τέσσερις γραμμές. Το θέμα είναι, να τα έκανε όλα αυτά εκεί που έπρεπε και τότε που η μπάλα έκαιγε. Anyway. Νίκη 4-3 επί της Ντέρμπι και πλέον το κλίμα έχει φτιάξει για τα καλά.

Bet Info

Δυο διαδοχικές νίκες.


Κατάσταση Ομάδας

Εφόσον εξακολουθεί να μη παίρνει βαθμούς, δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί. Ήδη η ψαλίδα έχει ανοίξει στους 12 πόντους και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Άγγλων, άπαντες σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά στη Λιγκ 1. Στο προηγούμενο ηττήθηκε 3-2 από τη Χάντερσφιλντ (εντός) αν και έκανε καλή εμφάνιση και ίσως άξιζε να πάρει έναν βαθμό. Το αποτέλεσμα μετράει όμως.

Απουσίες

Δυο βασικότατοι ποδοσφαιριστές, Τέιλορ και Γουόρντ ήρθαν να προστεθούν στα υπόλοιπα προβλήματα.

Εκτίμηση


Όταν έχει τη μπάλα στα πόδια της, η Κάρντιφ δυσκολεύεται, όταν την έχει ο αντίπαλος...; Πάρτι. Ξέρει πολύ καλά να κάνει παιγνίδι στους κενούς χώρους, όμως στην παρούσα φάση πιστεύω πως η Ρόδεραμ θα πάει διαβασμένη -σε μια δύσκολη έδρα- στο σπίτι της Κάρντιφ. Χαμηλά για τα δεδομένα ο άσσος (1.50). Ο παραπάνω λόγος με κάνει να γλυκοκοιτάζω το διπλό στο 6.25. Μια τελευταία ζαριά για τη Ρόδερμαμ που δεν παίρνει βαθμούς, αλλά κάνει δυναμικές και συνάμα μαχητικές εμφανίσεις. Φέρ'το δω με μικρό stake.

Τύπος Στοιχήματος:
Final Result
Πρόταση:
2
Απόδοση:
6.25
Bookie:
stoiximan-logo

Τελικό Σκορ:
5-0
Status: Lost
Loss: 1
Share