Ίπσουιτς VS Λίντς

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 17/02/2017 στις 18:03.


Ημερομηνία: 18/02/2017
Ώρα: 17:00
Μετάδοση: Stoiximan
Στάδιο: Portman Road
Χωρητικότητα: 30,311
Κωδ. ΟΠΑΠ: 909

Προϊστορία Ίπσουιτς - Λίντς

Υπέρ της Ίπσουιτς -ξεκάθαρα- η παράδοση με τον απολογισμό να βρίσκεται στο 6-1-1 στα τελευταία οκτώ.

Κατάσταση Ομάδας

Παίζει ελεύθερα και δημιουργεί κινδύνους στα αντίπαλα καρέ -ανεξαρτήτως δυναμικότητας- καθώς είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Στο προηγούμενο προηγήθηκε στην έδρα της Μπράιτον, ισοφαρίστηκε άμεσα (14', 22') και έκτοτε κύλησε το παιγνίδι όπως τη σύμφερε. 1-1 λοιπόν το τελικό σκορ και παραμένει αήττητη σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις.

Απουσίες

Πλήγμα η απουσία του μέσου Σκιουζ. Μακροχρόνια τα υπόλοιπα.

Bet Info

Αήττητη σε τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις!


Κατάσταση Ομάδας

«Κοψοχόλιασε» στο τέλος, αλλά φυσικά δικαιούταν τη νίκη. Υποδέχτηκε τη Μπρίστολ Σίτι και επικράτησε 2-1 με καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα. Ο Γκάρι Μονκ (πρώην Σουόνσι) κάνει καλή δουλειά στην ομάδα και πλέον ούσα στην 5η θέση με 57 βαθμούς προσπαθεί να πλασαριστεί όσο καλύτερα γίνεται στα play-offs, έτσι ώστε να διεκδικήσει την άνοδο (!!).

Απουσίες

Επιστρέφει ο πολύτιμος χαφ Μπρίτκατ. 50-50 για τον μπακ Τέιλορ.

Bet Info

Μόλις μία νίκη στα τρία τελευταία. Έβγαλε, δε, αντίδραση.

Εκτίμηση


Όπως προείπα, η Ίπσουιτς παίζει ελεύθερα δίχως κάποιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο και είναι ικανή να δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε άμυνες που έχουν «αρρυθμίες». Η Λιντς επιθετικά έχει το know how με τον Μονκ να χρησιμοποιεί ταχύτατους ποδοσφαιριστές στις πτέρυγες. Mεγάλο για τα δεδομένα το OVER (2.5) και το αγοράζω από τη Stoiximan.

Share