Επαγγελματίας ο Τραγουλιάς

  Ήταν όνειρο ζωής και τελικά αρχίζει να πραγματοποιείται ! Ο  νεαρός Αντώνης Τραγουλιάς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Καλλιθέας κάνοντας το πρώτο μεγάλο βημα στην καρίερα του .
 
 Ο ίδιος δηλωσε για αυτό το άλμα :«Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα που το πραγματοποιήθηκε είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα . Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τις Καλλιθέας που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία μα πιο πολύ τον προπονητή μου τον μεγάλο Κριστόφ Βαζέχα. Πλέον  αρχίζουν τα δύσκολα ο στόχος μου είναι να μπω στα  πλάνα του προπονητή . Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος » . 
 
 Κάνοντας τα πρώτα ποδοσφαιρικά του πατήματα σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε από το ερασιτεχνικό σωματείο Αιτωλοακαρνανίας Κεραυνός Γαβαλούς . Το ταλέντο του ήταν αρκετό για να τον φέρει στα 15 του χρόνια στην ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού . Στα 18 μετακόμισε στην Καλλιθέα και ένα χρόνο αργότερα ήρθε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στα «χέρια» του δίνοντας του παράλληλα «σάρκα και οστά» στο όνειρο του . Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας .

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS